IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Facebook Haberleri (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/)
-   -   Facebook'tan Yeni Paylaşım Özelliği (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/590653-facebooktan-yeni-paylasim-ozelligi.html)

SeckiN 22 Mayıs 2014 11:25

Facebook'tan Yeni Paylaşım Özelliği
 
Facebook, durum güncellemesinde kullanabileceğiniz yeni paylaşım özelliklerini duyurdu. Artık dinlediğiniz ve izlediğiniz içerikleri anında paylaşabileceksiniz.

Popüler sosyal medya platformu Facebook, kullanıcılarının karşısına yenilikler ile çıkmaya devam ediyor. Facebook geçtiğimiz aylarda durum güncellemesi bölümündeki aktif ettiği "Ne Yapıyorsun?" bölümünü yeni özellikler ile geliştirdiğini açıkladı. "Ne Yapıyorsun?" seçeneği ile artık izlediğiniz veya dinlediğiniz içerikleri direk paylaşabileceksiniz.

Dinlediğini ve izlediğini anında paylaş

Hali hazırda bulunan bu özelliğin geliştirilmiş sürümünde cihazınızın mikrofonunu kullanarak paylaşım yapabileceksiniz. Shazam ve SoundHound gibi müzik tanıma hizmetlerinin mantığı ile çalışan bu özellik, kullanıcıların dinledikleri veya izledikleri içerikleri ekstra zaman harcamadan anında paylaşmasını sağlayacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu özelliğin ilk etapta iOS cihazlara sunulacağı daha sonra da diğer platformlara geleceği söyleniyor. Facebook'un yeni paylaşım özelliğinin önümüzdeki haftalarda aktif olması bekleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:47.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net