IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Facebook Haberleri (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/)
-   -   Facebook Messenger ile Video Nasıl Gönderilir? (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/596509-facebook-messenger-ile-video-nasil-gonderilir.html)

Zen 14 Haziran 2014 11:54

Facebook Messenger ile Video Nasıl Gönderilir?
 
Milyonlarca mobil kullanıcı tarafından sıklıkla kullanılan Facebook Messenger üzerinden artık arkadaşlarınıza video gönderebilirsiniz. Resmi olarak duyurulan ve güncellemesi kullanıcılara sunulan Facebook Messenger Video özelliği bir çok kullanıcıyı sevindiren bir haber oldu.
Facebook Messenger üzerinden gönderebileceğiniz videoların uzunluğu konusuna gelecek olursak sadece 15 saniyelik videolar çekip arkadaşlarınıza gönderebilir veya 15 saniyelik videoları alabilirsiniz. Anlık olarak video çekip gönderme özelliğini devreye alan Facebook bu konuda Instagram modelini uygulamış görülüyor. Çünkü Instagramda diğer anlık video paylaşım servislerindeki uzunluk konusunda bir adım ileride olmak için 15 saniyelik videolar çekmeye izin veriyordu.
Güncellemenin yayınlanmasıyla şuanda sadece iOS ve Android işetim sistemine sahip mobil kullanıcılar için olan bu özellik bilgisayardan facebook.com'a giren kullanıcılar tarafından kullanılamamakta. Windows Phone kullanan kullanıcılar için ne zaman bu özelliğin devreye alınacağı konusunda resmi bir açıklama yapmayan Facebook'un kısa bir sünra sonra Windows Phone kullanıcılarına da bu özelliği açacağını düşünmekteyiz.

veteknoloji


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net