IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Facebook Haberleri (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/)
-   -   Facebook'tan özel uygulama! (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/601733-facebooktan-ozel-uygulama.html)

yaSmin 20 Temmuz 2014 16:40

Facebook'tan özel uygulama!
 
Muhtemelen pek işinize yaramayacak ama Facebook, yeni bir uygulamayı daha indirmeye sundu!
Facebook, ilk olarak sadece üniversite öğrencilerine açılmış, daha sonrasında tüm dünyadaki milyarlarca kişiye hizmet vermeye başlamıştı. Sosyal ağ şimdi ise benzer bir girişime imza atıyor.
iOS için sunulan yeni bir uygulama olan Facebook Mentions, sadece "halk figürleri" (orijinal adıyla "Public Figure") tarafından kullanılabiliyor. "Halk figürü" nedir diyorsanız, hemen açıklayalım: Bu tanıma ünlüler, gazeteciler, devlet yetkilileri, popüler marka ve şirketler giriyor. Yani uygulamayı sadece popüler ve/veya ünlü isimler kullanabiliyor.
Uygulama, Facebook'un markayı çok daha öne çıkaran bir sürümü ve arkadaşlarınızın yaptıkları yerine yeni gönderiler, fotoğraflar, videolar gibi öğeleri öne çıkarıyor. "Mentions" sekmesi ise sizin hakkınızda söylenenleri görmeyi kolaylaştırıyor ve Twitter'daki @ sekmesine oldukça benziyor.
Mentions, sosyal medya profillerini yardımcılarına yönettiren ünlüler için tasarlanmış. Ünlü bir kişilikseniz veya böyle bir kişinin asistanıysanız, uygulamayı buradan indirebilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net