IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Facebook Haberleri (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/)
-   -   Facebook "pozitif" beğenmeme düğmesi peşinde! (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/660354-facebook-quotpozitifquot-begenmeme-dugmesi-pesinde.html)

Deep 13 Aralık 2014 15:14

Facebook "pozitif" beğenmeme düğmesi peşinde!
 
Hem beğenmeyeceksiniz, hem de pozitif olacaksınız: İşte Facebook'un yeni düğme planları!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Facebook kullanıcıları olarak bizlerle paylaşılan gönderileri "beğenmemek" gibi bir şansımız yok, çünkü sosyal dev "Beğen" düğmesinin aksine böyle bir düğme sunmuyor. Ancak "Beğenme" düğmesine hala büyük bir talep var ve Facebook, bu isteklere kulağını tamamen tıkamış değil.

Bir soru-cevap oturumunda konuşan CEO Mark Zuckerberg, "küçük düşürecek derecede negatifliğe yol açmayan bir işlevin nasıl olabileceğini düşündüklerini" söyledi. Zuckerberg'e böyle bir işlev eklense bile onu kullanmak, "iyiliğe yol açacak".

"Beğen düğmesi, pozitif hislerinizi hızla paylaşmanızı sağladığı için değerli" diyen Zuckerberg, "bazı kişiler, iyi olmayan görüşlerini belirtmek için bir 'beğenme' düğmesi istiyorlar, ancak bunu yapmayacağız. Bunun toplum için iyi olmayacağını düşünüyoruz."

"Beğenme" düğmesinin toplumun hayrına olmayacağını düşünen Zuckerberg, bazı gönderilerin "beğenmeye" uygun olmadığını kabul ediyor ve "insanların daha geniş bir his yelpazesini nasıl ifade edebileceklerini aramızda bir süre konuştuk" diyor. Bu arada Facebook'un "sticker"lar yoluyla duygularınızı belirtmenize olanak tanıdığını hatırlatalım.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net