IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Facebook Haberleri (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/)
-   -   19 Mart 2016 Facebook neden açılmıyor? (https://www.ircforumlari.net/facebook-haberleri/743638-19-mart-2016-facebook-neden-acilmiyor.html)

Ebru 19 Mart 2016 12:42

19 Mart 2016 Facebook neden açılmıyor?
 
Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrası Facebook yeniden ağırlaşması ile girilmemeye başlandı. İşte detaylar...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Facebook neden açılmıyor? Neden yavaş ve neden girilmiyor? 19 Mart 2016 Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrası Facebook yeniden ağırlaşması ile girilmemeye başlandı. Türkiye'de genellikle sosyal paylaşım sitelerine girilmeme sorunu bugün son dakika itibariyle yaşandı. İstanbul Taksim'deki patlama sonrası tüm Facebook kullanıcıları siteye girmemeye başlaması ardından bu durumun sebebini araştırmaya başladı. Son dakika gelen bilgi olarak dünya devi sosyal kullanım sitesi Facebook'a giriş ağırlaştı ve girilmemeye başlandı. Bunun nedeni olarak resmi bir bilgi gelmemesi itibariyle, tahmini neden olaran İstiklal caddesin'deki terör saldırısı olduğu iddia ediliyor. Bilgi geldiği taktirde haberimizde sizlerle paylaşacağız..

Facebook çöktü mü ve Facebook'a neden girilmiyor? Facebook aşırı şekilde yavaşladı ve bir çok kullanıcı Facebook'a giremiyor. Türkiye'de yaşanan Ankara'daki hain saldırı sonrası Facebook'a kullanıcılar erişimde güçlük yaşıyorlar. Facebook'a girişin bu nedenle olup olmadığı hakkında ise henüz net bir bilgi yok. Facebook'un ne zaman düzeleceği hakkında ise bir bilgi henüz yok.


Kaynak: Serihaber

Ebru 19 Mart 2016 14:34

Cevap: 19 Mart 2016 Facebook neden açılmıyor?
 
19 Mart tarihinde Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen canlı bomba saldırısından dolayı, sosyal medya ağları Facebook ve Twitter erişime kapatıldı. Sosyal medya aracılığıyla yayılan gerçek dışı haberlerin önüne geçmek için erişimin engellendiği söyleniyor.


13 MART 2016 TARİHİNDE SOSYAL MEDYA SİTELERİNİN KAPANMA NEDENİ...
13 Mart tarihinde Ankara Güvenpark'ta meydana gelen terör saldırısından dolayı, her terör saldırısında olduğu gibi yine sosyal platformlara erişim engellendi. Şuanda sosyal medya kullanıcılarının paylaştığı fotoğrafların toplum üzerindeki olumsuz etkileri ve kargaşa yaratmasından dolayı, Facebook ve Twitter'a erişim yine yasaklandı.

Bu olayların ardından, sosyal medyada artan şiddet içerikli mesajların ve fotoğrafların paylaşımlarından ötürü, bazı internet sağlayıcısı şirketler, bünyelerinde müşteri olarak barındırdıkları internet kullanıcılarının, sosyal medya ağlarına girişlerini engelledi. An itibariyle Facebook ve Twitter'a giriş, ya kullanılamayacak şekilde çok yavaş oluyor, ya da bazı kullanıcılar hiç giremiyor.

Bu engellemenin nedeni, sosyal medya hesaplarındaki kan, şiddet içerikli fotoğrafların, hakaret dolu paylaşımlar olarak gösteriliyor. Bu tarz internete girişlerin engellenmesi ilk defa yaşanan bir durum değil.


Kaynak: Serihaber


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net