IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Nisan 2020, 03:07   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Facebook, Hala WhatsApp’a Reklam Koymayı Planlıyor




Facebook, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta uzun süredir reklam yayınlamayı planlıyor. Reklamların nasıl yayınlanacağı bilinmezken, bir şirket sözcüsünün açıklamalarına göre önemli bir bilgi ortaya çıktı.
Facebook’un bir süre önce WhatsApp’a reklam ekleyeceği haberleri gündemi meşgul etmişti. Tüm bu haberlere rağmen Facebook hala WhatsApp’a reklam koymadı. Yeni gelen bilgiye göre ise şirket bu planlarından henüz vazgeçmiş değil. 2018’de ortaya çıkan iddiaların üzerinden uzunca bir süre geçti, ancak Facebook dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasından hala gelir elde edemiyor.

Bu konuda Engadget’e açıklama yapan bir Facebook sözcüsü, durumlara eklenecek reklamların WhatsApp için uzun vadeli bir fırsat olduğunu doğruladı. Bu bilgi, aynı zamanda Facebook’un WhatsApp’a nasıl reklam getireceğini de gösteriyor. Şirket, durumlara ekleyeceği reklamlarla WhatsApp’ın geniş kullanıcı kitlesinden gelir elde edecekken, hangi reklamların gösterileceğini belirlemek için Facebook ve WhatsApp hesaplarını eşleştirmesini sağlayacak telefon numaralarını kullanacak. Bilgi, Facebook'un reklam ekleme adımının mesajlaşma uygulamalarını birleştirme planı tamamlandıktan sonra gerçekleştirileceğini belirtiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Facebook, kullanıcı kaybedebilir
WhatsApp’da ne zaman reklam görmeye başlayacağımız hala bilinmiyor, ancak şirketteki bazı yöneticilere göre böyle bir adım pek çok WhatsApp kullanıcısının Facebook hesaplarını kapatmasına neden olabilir. Planın şirket içinde tartışma yaratması ise sistemin çok da yakın bir zamanda gelmeyeceğini doğruluyor.

The Information’a göre, Facebook’un mesajlaşma altyapılarını birleştirmesi yıllar alacak. Bu da WhatsApp’ın yeni bir plan olmadıkça reklam göstermeyeceğini gösteriyor. Aslında Facebook’un WhatsApp’tan reklam geliri elde edememesi, beraberinde pek çok komplo teorilerini getiriyor. Pek çok insana göre Facebook, WhatsApp’daki kullanıcı verilerini satarak uygulamadan gelir elde etmeyi tercih etmiş olabilir. Şirketin önceki sabıkaları ise bu iddiaları güçlendiriyor.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
facebook, hala whatsapp’a reklam koymayı planlıyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
WhatsApp'ta reklam dönemi xena Whatsapp haberleri 3 23 Mayıs 2019 20:24
Whatsapp, Facebook ve Instagram’da erişim sorunu! Whatsapp ve Instagram çöktü mü? oMeN Sosyal Ağlardan Son Haberler 1 02 Mayıs 2019 16:52
WhatsApp iOS Kullanıcılarına 2019'da Reklam Göstermeye Başlayacak BLueMooN Sosyal Ağlardan Son Haberler 0 01 Ekim 2018 15:18
Whatsapp Facebook ile birleşiyor mu? AngeL Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 0 25 Ocak 2016 18:18
WhatsApp'e Facebook kancası! Zen Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 03 Aralık 2012 13:07