IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Facebook (https://www.ircforumlari.net/facebook/)
-   -   Facebook Messenger’da gizli satranç oyunu (https://www.ircforumlari.net/facebook/726819-facebook-messenger-da-gizli-satranc-oyunu.html)

AngeL 09 Şubat 2016 18:03

Facebook Messenger’da gizli satranç oyunu
 
Facebook’un Messenger’ının içerisinde kolayca çalıştırabileceğiniz bir satranç oyununun gizli olduğunu biliyor muydunuz?


Facebook Messenger, arkadaşlarınızla sohbet etmenizi sağlamakla yetinmeyen, oyunlardan akıllı asistanlara çeşitli işlevler sunan bir platform. Peki Messenger içerisinde bir satranç oyununun gizli olduğunu biliyor muydunuz?

ger ile birlikte sunulan satranç oyununu herhangi biriyle sohbet ederken "@fbchess play" yazarak etkinleştirebiliyorsunuz. Ancak güzel görünen, kullanımı kolay bir arayüzle karşılaşmayı beklemeyin.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Her şey metin tabanlı komutlarla çalıştığından, hamlelerinizi yaparken biraz uğraşmanız (ve satranç notasyonunu hatırlamanız) gerekecek.


Yardım almak için @fbchess help yazabilir, sohbet ettiğiniz kişiyle yeni bir satranç oyunu başlatmak için @fbchess play yazabilirsiniz. Messenger'daki satranç oyunu Sticker göndermediğiniz zamanlarda boş zamanınızı değerlendirmenizi sağlayabilir.

hurriyet


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net