IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ocak 2015, 17:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkan Zengin Samandıra'da




Eskişehir'den eşyalarını toplayıp dün İstanbul'a gelen Erkan Zengin, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne yakın bölgelerde ev aramaya başladı.

Yeni yılda Trabzonspor ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getiren Erkan Zengin, yaptığı flaş açıklamaların ardından çok konuşulacak bir hamle daha yaptı. "Ya Fenerbahçe'ye transfer olurum ya da İsveç'e geri dönerim" diyen Erkan, Fenerbahçe'ye ev sahipliği yapan Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne yakın bölgelerde ev aramaya başladı. Pazar gecesini Anadolu yakasında geçiren yıldız futbolcunun, kendisine yardımcı olan Türk menajerine talimat vererek, tesislere yakın bölgelerde konforlu bir ev bulmasını istedi. Erkan'ın menajerinin ilk olarak Fenerbahçeli bazı futbolcuların oturduğu sitelerde araştırma yaptığı ileri sürüldü. Trabzonspor cephesinin transfer etmek için Eskişehirspor'la sıkı pazarlıklar yaptığı Erkan'ın bu son tavrı, "Fenerbahçe'de oynamayı kafasına koymuş" şeklinde yorumlandı.

Açıklamaları olay olmuştu

Erkan Zengin, Eskişehirspor'la ayrılık konusunda anlaşma yaptıktan sonra söylediği sözlerle gündeme gelmişti. Erkan Zengin, şu çarpıcı açıklamaları yapmıştı: "Başkan, 800 bin euro alacağımdan vazgeçersem ve 500 bin euro bonservis ücreti getirirsem serbest kalacağımı söyledi. Hatta 12 Ocak’a kadar izinli olduğuma dair imzalı kağıt verdiler. Başkanla helalleştik, yönetime veda ettim. Ertuğrul Hoca ve takım arkadaşlarımla vedalaştım. Eskişehir’de oturduğum evi sattım. İstanbul’a gelip Fenerbahçe ile 2.5 yıl için anlaştım. Eşyalarımı topladım, İstanbul’a getirdim. Her şey başkanın dediği gibi olurken, birden karar değiştirdiler ve alacaklarımı bankaya yatırdıklarını söyleyip, transfere izin vermediler."

'İsveç'e dönerim' demişti

"Ben Fenerbahçe’de oynamak istiyorum. Üstelik kulübüme para kazandırarak gitmek istiyorum ama şimdi yaşadıklarıma anlam veremiyorum. Konu Fenerbahçe veya Trabzonspor, hangi takıma gideceğim değil. Gerekirse İsveç’e gidip sıradan bir takımda oynarım. Benim üzüldüğüm, bu kadar fedakarlık yapmışken, sonradan yaşadıklarım. Bekleyip, göreceğiz. Umarım gelişmeler benim için hayırlı olur."

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkan, samandırada, zengin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fenerbahçe'den Erkan Zengin açıklaması Desmont Fenerbahçe 0 02 Ocak 2015 21:00