IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ocak 2015, 12:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
'İyi ki varsın Alper Potuk'




Ne yedek kalmayı dert ediyor, ne her maç farklı pozisyonda oynamayı. Ne zaman görev verilse çıkıp elinden gelenin en iyisini yapıyor. Alper Potuk, her geçen hafta artan performansıyla Sarı-Lacivertli taraftarlara, “İyi ki varsın” dedirtiyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Eskişehirspor’dan 6 milyon 250 bin Euro’ya transfer edildiğinde, “Daha kendini kanıtlamamış bir oyuncuya bu kadar para verilir mi?” yorumları yapıldı. Alper Potuk, kendisi için ödenen yüksek bonservis bedeline rağmen kadroda hemen kendisine yer bulamadı. İlk sezonunda beklendiği kadar forma giyemedi. Ancak bu sezon tam anlamıyla Alper’in patlama yaptığı dönem oldu. Uzun süre yedek kalsa da diğer takım arkadaşlarının aksine bunu sorun etmedi. Ne zaman şans verilse çıkıp elinden gelenin en iyisini yaptı. Performansıyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Bir maç sol açıkta, bir maç orta sahada oynadı, adeta takımın jokeri oldu. Bunu da dert etmedi, “Fenerbahçe’de ilk 11’de olayım da nerede oynarsam oynayayım” dedi.

En büyük silah

İlk yarının son haftalarında Fenerbahçe’yi taşıyan isim olan, Başakşehir’e jeneriklik bir gol atan Alper Potuk, Altınordu mücadelesinde kaldığı yerden devam etti. Orta sahada sahip olduğu topla rakiplerini ipe dizer gibi geçerek Yusuf Abdioğlu’nun kendi kalesine attığı golün mimarı oldu. Her geçen hafta formunu bir üst seviyeye taşıyan Alper, Sarı-Lacivertli renklere gönül verenlere, “İyi ki varsın” dedirtti. Genç yıldız, Kasımpaşa maçında da İsmail Kartal’ın en önemli silahı olacak.

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alper, ki, potuk, varsın, İyi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık