IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Fenerbahçe (https://www.ircforumlari.net/fenerbahce/)
-   -   Diego: En azından sezon sonuna kadar kalayım (https://www.ircforumlari.net/fenerbahce/674050-diego-en-azindan-sezon-sonuna-kadar-kalayim.html)

Seth 22 Ocak 2015 12:16

Diego: En azından sezon sonuna kadar kalayım
 
Katar'ın Al Saad Kulübü'nden yıllık 5 milyon euroluk teklif alan Brezilyalı futbolcu, gitmek yerine mücadeleyi seçti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Fenerbahçe’nin Brezilyalısı Diego Ribas, devre arasında gelen teklifleri takımı ve Başkan Aziz Yıldırım’ı düşünerek kabul etmedi, sarı-lacivertli kulübe borcunu ödemek istediğini dile getirdi.

Özellikle Katar’ın Al Saad Kulübü’nden gelen teklif, şu an aldığı yıllık ücretin çok üzerinde olmasına rağmen, futbolcu bunu geri çevirdi. Al Saad futbolcuya yıllık 5 milyon euro bile ödemeye hazırdı. Bunun yanında ülkesinden en ciddi talip de Sao Paulo’ydu. İki kulüp de ilk etapta Diego’yu satın alma opsiyonu ile kiralamayı düşündü. Ancak önce Diego, ardından Başkan Aziz Yıldırım bu teklifleri kabul etmedi.

Diego’nun bu önerilere “Hayır” demesinin sebebi, ilk yarıda kendisine gösterilen ilgi ve destekti. Yakın arkadaşlarıyla, gelen tekliflerle ilgili düşüncelerini paylaşan Sambacı, “Takım ve Başkan Aziz Yıldırım bana çok destek oldu. Uyum sağlamam ve beni kazanmak için çok uğraştılar. Benden büyük beklentileri var. En azından sezon sonuna kadar denemek istiyorum. Eğer istenen seviyeye gelemezsem o zaman gitmeyi düşünürüm” dediği belirtildi.

İlk yarıda fazla forma şansı bulamadığı için morali oldukça bozuk olan Diego, kendini toplamaya başladı.

Gerek teknik direktör İsmail Kartal, gerekse de takım arkadaşları ve yönetimin desteği, futbolcunun moral bulmasını sağladı. Kampın en iyileri arasında gösterilen Diego, Emre ve Mehmet Topal’ın yokluğunda bu hafta oynanacak olan Kasımpaşa maçının kilit ismi haline geldi

(Milliyet)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net