IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Şubat 2015, 15:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe'de aranan isim Webo




Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda dolu dizgin yoluna devam eden Fenerbahçe'nin en önemli silahlarından biri olan Kamerunlu yıldız bu sezon arka planda kaldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fenerbahçe’ye transfer olduğu ilk günden bu yana önemli katkılarda bulunan, geçen yıl kazanılan şampiyonlukta ciddi bir payı olan Pierre Webo bu sezon 20. hafta geride kalmasına rağmen beklenen patlamayı bir türlü yapamadı.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte başta Selçuk Şahin, Moussa Sow, Egemen Korkmaz gibi isimler yükselişe geçerken Kamerunlu yıldız, yedek kulübesinden bir türlü çıkamadı. İlk 11’e monte olamayan Webo, Emenike’nin arkasında beklemeye devam ediyor.

Aynı zamanda sarı-lacivertli forma altında en pasif dönemini yaşayan 33 yaşındaki forvet, 13 maçta sadece 4 gol atabildi. Ziraat Türkiye Kupası’nda grup aşamasında ilk 11’de yer alan ancak Çaykur Rizespor karşısında yeniden kulübeye dönen Webo, Bayburtspor önünde yaptığı hat-trick ile dikkat çekmiş ancak performansını istikrara dönüştürememişti.

En son Eskişehirspor’a

Son 9 haftada rakip fileleri sallayamayan 33 yaşındaki oyuncu, en son 11. haftadaki Eskişehirspor mücadelesinde gol sevinci yaşamıştı. O tarihten sonra sakatlık da geçiren Pierre Webo, 3 hafta formasına uzak kalmıştı.

İsmail Kartal’ın genellikle son 30 dakikada tercih ettiği Kamerunlu golcü, ikinci yarıda ise daha az süre almaya başladı. 17. haftada Kasımpaşa deplasmanında 1 dakika, 18. haftada Karabükspor önünde 6 dakika ve 19. haftada Trabzonspor mücadelesinde de 7 dakika oynadı. Son olarak 5-0’lık Gaziantepspor maçında hiç süre alamayan Pierre Webo ayrıca bu sezon yalnızca 2 maçta ilk 11’de sahaya çıktı ve 90 dakika yer aldı.

4. haftadaki Akhisar Bld. ve 12. haftadaki Balıkesirspor deplasmanlarında şans bulan deneyimli yıldız, etkisiz oynamıştı.

(Milliyet)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
aranan, fenerbahcede, isim, webo


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fenerbahçe'ye Webo'dan kötü haber Seth Fenerbahçe 0 22 Ocak 2015 21:28
Fenerbahçe'de Pierre Webo şoku Seth Fenerbahçe 0 17 Aralık 2014 13:08