IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Seth

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Şubat 2015, 15:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İsmail Kartal: Yeni patlama bekliyorum




Teknik direktör İsmail Kartal, futbolcularıyla yaptığı toplantıda, “Gaziantep maçındaki patlamanın benzerini Konyaspor karşısında bekliyorum. Bunu yapabilecek güç sizde var” dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fenerbahçe için son haftalarda yaşanan kayıpların ardından Torku Konyaspor maçının önemi iyice arttı. Burada yaşanacak bir kayıp, Sarı-Lacivertliler’e şampiyonluk yolunda ağır bir darbe vurabilir. Bunun farkında olan İsmail Kartal, öğrencileriyle yaptığı her toplantıda yarınki karşılaşmanın önemine değiniyor. Futbolcularına bir konuşma yapan Kartal, “Akhisar Belediyespor yenilgisini arkamızda bıraktık. Sizden Gaziantepspor karşılaşmasındaki gibi bir patlama bekliyorum. Bunu yapabilecek gücü sizde görüyorum” diyerek oyuncularına olan güvenini yineledi.

‘Maçta sakin kalın’

İsmail Kartal ayrıca futbolcularına kart konusunda da uyarılarda bulundu. Genç teknik adam, “Başta ceza sınırındakiler olmak üzere herkes 90 dakika boyunca dikkatli davransın. Rakip oyuncuların, tribünlerin oyununa gelmeyin. Hakemle uğraşmayın. Galibiyet kadar maçı 11 kişi tamamlamak da önemli” dedi. Konyaspor maçı öncesinde Fenerbahçe’de Egemen, Kuyt, Meireles ve Kadlec kart sınırında bulunuyor.

Kıran kırana antrenman

Sarı-Lacivertliler, dün sabah yaptığı idmanla Konyaspor maçı hazırlıklarına devam etti. 11.00’de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından futbolcular 3 grup halinde 5’e 2 top kapma oyunu oynadı. İdman, pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maçla devam etti. Kıran kırana geçen maçta futbolcular oldukça hırslıydı. Sakatlıkları bulunan Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım ve Emre Belözoğlu takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı.

Yolculuk bugün

Fenerbahçe, lig maçı için Konya’ya bugün gidecek. Sarı-Lacivertli kafile, öğleden sonra özel bir uçakla Konya’ya hareket edecek. Kafilede sakat ve cezalı oyuncuların yanı sıra Aziz Yıldırım ve yöneticilerin büyük bölümünün de olacağı öğrenildi. Fenerbahçe, yarın akşamki maçın ardından yine özel uçakla İstanbul’a dönecek.

Hasan Ali Kaldırım: Bu, benim ilk sakatlığım

Sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Hasan Ali Kaldırım, kariyerinde ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını söyledi. Hasan Ali, “Benim için zor dönem. İlk defa sakatlandığımı herkesin bilmesini istiyorum. Galatasaray derbisine kadar iyileşip bu önemli maçta sahada olmak en büyük arzum” diye konuştu.

fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bekliyorum, kartal, patlama, yeni, İsmail


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İsmail Kartal: ikinci patlamayı bekliyorum Desmont Fenerbahçe 0 26 Aralık 2014 19:52