IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Fenerbahçe (https://www.ircforumlari.net/fenerbahce/)
-   -   F.Bahçeli Emenike Formasını Çıkardı, Sahayı Terk Etmek İstedi (https://www.ircforumlari.net/fenerbahce/689943-fbahceli-emenike-formasini-cikardi-sahayi-terk-etmek-istedi.html)

Violent 22 Mart 2015 23:18

F.Bahçeli Emenike Formasını Çıkardı, Sahayı Terk Etmek İstedi
 
Emenike, ıslıklar nedeniyle formasını çıkarıp saha kenarına gitti, İsmail Kartal'ın ısrarlarıyla sahaya döndü. Nijeryalı, ikinci yarıda oyundan alınınca stadı terk etti.

Derbide maçın 30. dakikasında sahalarda ender gördüğümüz bir olay yaşandı. Fenerbahçe'de kaçırdığı gol sonrası Emmanuel Emenike'ye tribünlerden büyük tepki geldi. Tribünlerin tepkisi sonrasında taraftarlar 'Musa Musa' diyerek Sow için tezahürat yapınca Nijeyalı oyuncu adeta çileden çıktı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
"BENİ OYUNDAN ÇIKARIN" DEDİ, SAHAYI TERK ETTİ
Emenike önce kenara gelip 'Beni oyundan çıkarın' diye işaret yaptı. İsmail Kartal 'Hayır' dedi ve oyuna devam etmesini söyledi. Bunun üzerine taraftarların tepkisi artınca, Emenike formayı çıkarıp bir anda sahayı terk etti. Emenike doğrudan soyunma odasına doğru gitmeye çalışırken önce Hasan Çetinkaya ardından İsmail Kartal oyuncusunu tuttu ve yeniden sahaya gönderdi.

Bunun üzerine Emenike yeniden formasını giyip sahaya dönerken Kuyt takım arkadaşını sakinleştirmeye çalıştı.

EMENIKE STADI TERK ETTİ
İsmail Kartal, Emenike'yi ikinci yarının başında oyundan çıkararak yerine Webo'yu soktu. Maçın ikinci yarısına çıkmayan Nijeryalı oyuncu, devre arasında oyundan alınmasının ardından stadı terketti.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Emenike stadı terkederken, NTV Spor tarafından görüntülendi. Futbolcuların araçlarını park ettikleri bölümden stadı terk eden Emenike, her hangi bir açıklama yapmazken, futbolcu ile ilgili yönetim kurulu ve teknik ekibin ne şekilde bir karar vereceği de merak konusu oldu.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Son Dakika


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net