IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Fenerbahçe (https://www.ircforumlari.net/fenerbahce/)
-   -   Lens'i 'KAP'tı (https://www.ircforumlari.net/fenerbahce/754280-lensi-kapti.html)

Ebru 28 Ağustos 2016 20:03

Lens'i 'KAP'tı
 
Lens'i 'KAP'tı

Hollandalı hocanın takımda görmek istediği Jeremain Lens transferi mutlu sonla noktalandı. Müthiş çalımları, driplingleri ve asistleriyle tanınan yıldız Fenerli oluyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sarı-lacivertlilerde Başakşehir yenilgisi sonrası başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Dick Advocaat arasında bir buluşma gerçekleşmişti. İkilinin zirvesinden transfer kararı çıkmıştı. Hollandalı hoca, Yıldırım'a kariyerinde Alkmaar, PSV ve Sunderland'de birlikte çalıştığı Jeremain Lens'in adını vermişti. Yönetim de elini çabuk tuttu ve deneyimli çalıştırıcının çok istediği 28 yaşındaki kanat oyuncusunun transferini tamamladı. İdareciler 11 milyon euro'luk bonservisi olan Hollandalı yıldızı satın alma opsiyonuyla kiraladı. Transferi bugün açıklaması bekleniyor.

SKORA KATKISI YÜKSEK
F.Bahçe'nin kadrosuna 'resmen' katmak için saniyeleri saydığı Jeremain Lens kariyeri boyunca PSV, D.Kiev, Alkmaar, Nijmegen ve Sunderland'de 349 maçta forma giydi. Deneyimli kanat oyuncusu rakip ağları 93 kez sarsarken, 85 de asist yaptı. Bu arada Lens, İnstagram hesabından Fenerbahçe'nin Grasshoppers maçı fotoğrafını beğendi.
Fotomac


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net