IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Şubat 2018, 23:23   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe gözünü zirveye dikti





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], ligin 22. haftasında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'u 3-0 yenerek puanını 44'e yükseltti ve maç fazlasıyla ikinci sıraya yerleşti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in 22. haftasında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'u 3-0 yenerek çıkışını sürdürdü.
Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmaya tribünleri dolduran taraftarının desteğiyle çıkan sarı-lacivertliler, ilk yarıyı 20. dakikada Giuliano Victor de Paulo, 27. dakikada ise Jose Fernandao'nun golleriyle 2-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda rakibine önemli bir fırsat vermeyen Fenerbahçe, 60. dakikada Giuliano'nun penaltı golüyle 3. golü buldu. Fenerbahçe, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve gelecek hafta oynayacağı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] derbisi öncesi moralini yükseltti.
Bu galibiyetle puanını 44'e yükselten Fenerbahçe, haftaya lider giren [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ı maç fazlasıyla yakaladı ve averajla ikinci sırada yer aldı.

Yenilmezlik serileri sürüyor


Fenerbahçe, yenilmezlik serisini Süper Lig'de 15 maça, resmi karşılaşmalarda ise 21'e yükseltti.
Ligde 15 haftayla en uzun yenilmezlik serisine sahip takım konumunda bulunan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise oynadığı 6 maçı da kazandı.
Son mağlubiyetini geride kalan yıl 29 Eylül'de Süper Lig'de Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında 1-0'lık sonuçla yaşayan sarı-lacivertli ekip, daha sonra ligde oynadığı 15 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik aldı.
Sarı-lacivertliler, son 21 resmi maçta ise 15 galibiyet, 6 beraberlikle önemli bir seriye imza attı.


Giuliano 70 gün sonra


Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, Süper Lig'de 70 gün sonra gol attı.
Ligde bundan önceki golünü 8 Aralık 2017'de Bursaspor deplasmanında atan Giuliano, daha sonra forma giydiği Kardemir Karabükspor, Atiker Konyaspor, Göztepe ve Medipol Başakşehir maçlarında skor üretememişti. Giuliano, Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarını ise sakatlığı nedeniyle kaçırmıştı.
Aytemiz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] maçında 20. dakikada perdeyi açan Giuliano, 60. dakikada ise kendisinin 2. takımının 3. golünü penaltıdan kaydetti.
Fenerbahçe'nin bu sezon en golcü futbolcusu olan Giuliano, ligdeki gol sayısını ise 10'a yükseltti.

Fernandao'dan gollere devam


Fenerbahçe'nin Brezilyalı santrforu Fernandao, gollerine Aytemiz Alanyaspor karşısında da devam etti.
Geçen hafta Medipol Başakşehir karşısında takımının 2 golünü de atan Fernandao, Aytemiz Alanyaspor karşısında ise fileleri bir kez havalandırdı.
Ligdeki gol sayısını 4'e yükselten Fernandao, bu gollerin hepsini Süper Lig'in ikinci yarısında kaydetti.

Hasan Ali Kaldırım derbide yok


Fenerbahçe'nin sol beki [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.
Karşılaşmanın 82. dakikasında yaptığı faul nedeniyle sarı kart gören Hasan Ali, cezalı duruma düştü. Hasan Ali Kaldırım, derbide takımını yalnız bırakacak.

Kameni'den kritik kurtarışlar


Fenerbahçe'nin Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni, yaptığı kurtarışlarla dikkati çekti.
Kameni, karşılaşmanın 5. dakikasında Junior Fernandes'in, sarı-lacivertliler 1-0 öndeyken 23. dakikada Douglas'ın, 26. dakikada da Nsakala'nın net pozisyonlarında yaptığı kurtarışlarla gole izin vermedi.
Kameni yaptığı kurtarışlarla da taraftarın alkışını aldı.

Aytemiz Alanyaspor'da düşüş sürüyor


Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de son 10 haftada 8. yenilgisini aldı.
Üst üste 3. yenilgisini Kadıköy'de yaşayan Antalya temsilcisi, son 10 maçta sadece bir kez galip geldi. Bu süreçte bir de beraberlik alan Aytemiz Alanyaspor, yeni teknik direktörü Hikmet Karaman yönetiminde 5. maçında 4. yenilgisi yaşadı.


Maçtan dakikalar
5. dakikada Villafanez'in pasında savunmanın arkasına hareketlenen Fernandes, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun şutunda Kameni gole izin vermedi.

20. dakikada Valbuena'nın pasında topla buluşan Giuliano, karşı karşıya kaldığı pozisyonda önce kaleciyi çalımladı, ardından topu ağlara gönderdi. 1-0

23. dakikada Douglas, Fernandes'le yaptığı paslaşmanın ardından kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kayarak yaptığı vuruşta Kameni başarılıydı.

26. dakikada sol kanattan ceza sahası içine yapılan ortada yine Fernandes kafayla indirdi. Douglas'ın kafa vuruşunda Kameni topa sahip oldu.

27. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Aatif topla ceza sahası içine girip kale sahası içinde müsait pozisyondaki Fernandao'ya pasını aktardı. Bu futbolcu topu ağlara buluşturdu. 2-0

34. dakikada Nsakala'nın soldan ceza sahasına yaptığı ortada Fernandes yükselip kafayı vurdu, yine Kameni'yi geçemedi.

40. dakikada Hasan Ali'nin yerden ortasında Fernandao dokundu, top [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun şutunda direkten dönen topa Fernandao vurdu ancak üstten auta yolladı.


51. dakikada De Souza'nın ara pasıyla sağ taraftan ceza sahasına giren Isla, meşin yuvarlağı yerden Fernandao'ya çıkardı. Savunmanın müdahalesiyle havalanan topa gelişine Fernandao'nun vuruşunda Barış Başdaş meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı. Pozisyonun devamında Chahechouhe'nin vuruşunda top yandan auta gitti.


57. dakikada Giuliano'nun ortasında, ceza sahası içinde iyi yükselen Neustaedter'in indirdiği topla penaltı noktasında buluşan De Souza'nın sol ayağıyla vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.


58. dakikada çalımlarla ceza yayına giren Chahechouhe'nin plase vuruşunda meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.


59. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı. Chahechouhe'den aldığı pasla ceza sahası içinde topla buluşan De Souza, Taha Yalçıner'in müdahalesiyle yerde kalınca hakem Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi. 60. dakikada penaltı için topun başına geçen Giuliano, meşin yuvarlağı ve kaleci Riou'yu ters köşelere gönderdi: 3-0.


Karşılaşmada başka pozisyon olmadı ve Fenerbahçe sahadan 3-0 galip ayrıldı.


Alıntı : Fotomaç

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
fenerbahce


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HDP gözünü CHP'li vekile dikti! AngeL Haber Arşivi 0 10 Şubat 2015 13:14
HDP gözünü metropole dikti AngeL Haber Arşivi 1 03 Şubat 2015 12:52
IŞİD, gözünü Bağdat'a dikti Desmont Haber Arşivi 0 13 Aralık 2014 18:26
Boluspor gözünü Göztepe'ye dikti. Kalemzede 1. Lig ve Diğer Ligler 0 16 Ekim 2011 12:12