IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Fenerbahçe (https://www.ircforumlari.net/fenerbahce/)
-   -   Fenerbahçeli birçok futbolcu takımdan ayrılmak istiyor (https://www.ircforumlari.net/fenerbahce/808082-fenerbahceli-bircok-futbolcu-takimdan-ayrilmak-istiyor.html)

CLasS 11 Aralık 2018 11:45

Fenerbahçeli birçok futbolcu takımdan ayrılmak istiyor
 
Fenerbahçe'de kriz bitmiyor! DHA'nın haberine göre Fenerbahçe'de futbolcuların birçoğu menajerlerinden kendilerine takım bulmasını istedi.
'Fenerbahçeli birçok futbolcu takımdan ayrılmak istiyor'

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Akhisarspor'a 3-0 yenilerek puan durumunda düşme hattına gerileyen Fenerbahçe'de futbolcularla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Demirören Haber Ajansı'ndan Uğur Demirkırdı'nın haberine göre Fenerbahçeli futbolcuların birçoğu takımdan ayrılmaya karar verdi ve menajerlerine devre arasında kendilerine takım bulması için talimat gönderdi.

İlgili haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Şimdi takımın yeniden toparlanması imkansıza yakın güçlükte. Futbolcuların bir çoğu yaşananları kabullenemiyor ve kafada sezonu bitirdiler. Bir çoğu menajerinden takım bulmasını istedi. Aralarında "Tek suçlu biz miyiz" diyen oyuncular da var, bu kaos ortamından bir an önce kurtulmak isteyen isimler de var. Çalışmaya devam ederek bu durumdan çıkmak isteyenler olabileceği gibi birkaç futbolcunun da cazip bir teklif helinde takım değiştirmeyi düşündüğü de konuşuluyor.

SheqiL 11 Aralık 2018 12:29

Cevap: Fenerbahçeli birçok futbolcu takımdan ayrılmak istiyor
 
Bir Fenerbahçe'li olarak. Başta Comolli ve transfer ettiği fuzuli oyuncular sözleşmeleri ara transferde fesih edilmeli kıçlarına tekme vurulmalı Sn; Ali Koç kazanmak istiyorsa üçe beşe bakmayacak yol verecek gereksiz insanlara, işi bilenle iş yapmalı Arthur Zico Alex de Souza Teknik direktör olarak ortak çalıştırmalı ve en az 10 AS Yıldız fulbolcu transfer etmeli gerisi teferruat.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:26.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net