IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Fenomen (https://www.ircforumlari.net/fenomen/)
-   -   İlişkilerden edinilen tecrübe (https://www.ircforumlari.net/fenomen/777827-iliskilerden-edinilen-tecrube.html)

Burce 03 Kasım 2017 15:16

İlişkilerden edinilen tecrübe
 
romantik ilişkiler

1. kadın milleti aldatırken "o da hak etti!" diye düşünür. ayrıldıktan sonra sakın bir şans daha verip tekrar başlama, "hak ettiğini" yeniden alırsın.
2. erkekler aldattıktan sonraki vicdan azabını aşk zanneder. deli gibi ağlar, özür diler, kapına köle olur. aldanmayın hanımlar. o aşk değil.
3. başkasını seninle birlikte olmak için aldatan kişi seni de aldatır. bu genellikle uzun bir süre sonra olur, ama mutlaka olur.
4. bir kadın senden ayrılmak istiyorsa kendini hazırla, yedek kulübesinden birini oyuna alacaktır. çok üzülme, bu bir doğa gerçeği.
5. bir erkek senden ayrılmak istiyorsa, hayatını öyle kötü bir duruma getirmişsindir ki, ayrıldıktan sonraki o yalnızlığın sebep olduğu kapkaranlık mastürbasyon dolu depresif günleri sana tercih etmiş demektir. kendine çeki düzen ver. bir de azıcık vicdanın varsa garibana nispet yapma, biliyoruz ki 3 gün sonra mericin biriyle takılmaya başlayacaksın.

arkadaşlık ilişkileri

1. arkadaşların seni aramıyor diye mızmızlık yapma. arkadaşlarını seviyorsan, ve yanında olmalarını istiyorsan, onları elinde tutmak için bir şeyler yap!
2. abazalığı ile nam salmış bir erkek arkadaş sana bir kız ayarlamak istiyorsa, o kızın ciddi bir problemi vardır, başından savmaya çalışıyordur. balıklama atlama!
3. en yakın arkadaşım beni para için satmaz deme. bu yüzden onu işine dahil etme.
4. arkadaşın olan bir kadının en yakın arkadaşına, -kendisi arkadaşını yerden yere vuruyor olsa bile- sakın arkadaşın olan kadın hakkında kötü bir şey söyleme. kendine sakla.
5. sevgili 17-18 yaşlarındaki genç kadınlar, 26-35 yaş aralığındaki erkekler sizinle "arkadaş" olmak istemiyor. "yaşça olgun erkekler benimle takılmak istiyor çünkü ben de olgun bir kadınım" diye düşünmek yerine "loser erkekler benimle takılmak istiyor çünkü kendi çevrelerinde tutulmuyorlar" diye düşünmenizi tavsiye ederim.

aile ilişkileri

1. anne ve babanı değiştiremezsin! onları değitşiren zamandır.
2. akrabalarına sır verme. dedikodusu 1 saat içinde yapılır.
3. akrabalarının sana arka çıkmasını istiyorsan, iyi ilişkiler kur. "nasıl olsa aile" diye her zaman destek bekleme.
4. küçük kuzenlerinle ilgilenebildiğin kadar ilgilen. "üff çocuklarla kim uğraşacak vırvırvır demeyin" hem kalbin ısınır yavrucaklarla, hem de büyüdüklerinde sana saygıda kusur etmezler.
5. annen dayak yediği halde babandan ayrılmıyorsa sadece senin için sanma. "dayak yediği için kocasından boşanmış" damgası yememek, "belli bir yaştan sonra baba evinde dönmemek" için de yapıyor olabilir. unutma ki bu travmaları sana ısrarla yaşatmayı seçecek kadar artniyetli ya da düşüncesiz. annen diye melek sanma. bencil anne de var, kötü anne de var.

asker-komutan ilişkileri

1. konuşma
2. karışma
3. kaytarma
4. selam ver
5. dik dur!

not: tüm genellemeler yanlıştır.

AngeL 03 Kasım 2017 20:51

Cevap: İlişkilerden edinilen tecrübe
 
4. küçük kuzenlerinle ilgilenebildiğin kadar ilgilen. "üff çocuklarla kim uğraşacak vırvırvır demeyin" hem kalbin ısınır yavrucaklarla, hem de büyüdüklerinde sana saygıda kusur etmezler.

Cok dogru :)

Dun harika bi aksam gecirdik sinemaya gittik. Sohbetler ettik. İki minnos kuzenim birer genc kız olmus olsada benim gozumde hala kucucukler ve kalbimde kardesim kadar kıymetliler


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net