IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Fenomen (https://www.ircforumlari.net/fenomen/)
-   -   Çukur (https://www.ircforumlari.net/fenomen/778202-cukur.html)

Burce 21 Kasım 2017 00:07

Çukur
 
Ufak tefek cinayetler sonrası izlediğim t dizi. ercan kesal’ın oluşu bir sıfır önde başlamasına sebep oldu dizinin. aras bulut iynemli ise gerçekten rolünün hakkını vererek diziyi izlemem için yeterli nedenlerden birisi. diğer oyunculara haksızlık etmeyelim onlarda rollerinin hakkını vermekteler. ayrı parantezi ise (vartolu) abimiz için açmak isterim, rıza kocaoğlu ise dizinin krem şantisi misali ayrı bir tat veriyor diziye. yanlız raba patlaması sahnesinde kıçı kırık linea yı bile patlatamamışlar buna cok sasırdım.

Med Cezir 21 Kasım 2017 01:22

Cevap: Çukur
 
Çok fazla dizi takip etmediğim ve Aras Bulut un oyunculuğunu hiç beğenmediğim için başta pek izlemeye yanaşmadığım ama yayınlanan 5 bölüm itibariyle hoşuma giden dizi. Senaryo şuan için güzel ilerliyor. Bazı kısımların basit atlaması sadece sorun. Çekimler Tarlabaşın da yapılıyormuş bu nedenle ortam gayet gerçekci, ellerinde işleyebilecekleri içerik de var. Türk dizilerinin yaşadığı zaman sorunlarını yaşayıp bozmamalarını umuyorum.

Ya sidi & Eypio-çukur müzikler güzeldi.

Terrius 21 Kasım 2017 09:02

Cevap: Çukur
 
valla benimde uyurken tekrarı gözüme ilişti az kaldı uykumu kaçıracaktı yarin hemen diziyi izlemeye başladım ikinci bölümdeyim :)

muptelasiyim 22 Kasım 2017 11:35

Cevap: Çukur
 
Öncelikle ;

Karadayı, Medcezir , Kara Para Aşk , Kuzey Güney , Aşk-ı Memnu , Ezel , Yaprak Dökümü gibi çok sağlam dizilere imza atmış ve şimdilerde ise Çukur ile ap ayrı bir yer edinmiştir. Şahsi fikrim yapımcısı iyi olan diziler her daim tutuluyor. Oyuncu kitlesi olsun senaryo ve diğer ekipman açısından gayet güzel bir dizi. Elbet eksiklikleri olabilir bence pek gözle görülecek şeyler değil. Bence bu dizi daha başlamadı :) Hapiste olan bir abinin daha ortaya çıkmaması merakla hangi oyuncu olduğu konusunu dikkatleri üzerine çekiyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

oMeN 26 Aralık 2017 17:57

Cevap: Çukur
 
Çok Sevdiğim ßir Dizi, Ekibi çok Sağlam, Arası Eskiden ßeğenmezdim Lakin ßu Dizide ßaya Geliştirmiş Kendini Geçen Sene İçerde Dizisi Favorimdi ßu senede Çukur. Reytinglere ßaktım 2 Haftadır Söz Dizisini ßile Sollamış ve 1. Sıraya Kadar Yükselmiş Sanırım ßu Gidişle Efsaneler Arasına Girecek Gibi..

lâyetezelzel 26 Aralık 2017 20:46

Cevap: Çukur
 
Hiç bir zaman izlemeyeceğim ve beğenmeyeceğim diziler arasında yerini almıştır. İnsanları gerçeklerden koparan, hayaller dünyasına sürükleyen, soyut bir uyku vaziyetine sokan yapımlardan biri daha. 1 saat bile bizim için çok önemli, popüler diye bunlarla vakit kaybetmemeliyiz. Hadi bir kahve içelim, diziden daha faydalı, gerçekten?


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net