IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Film Önerileriniz (https://www.ircforumlari.net/film-onerileriniz/)
-   -   Tüm zamanların en izlenesi 7 romantik filmi (https://www.ircforumlari.net/film-onerileriniz/808651-tum-zamanlarin-en-izlenesi-7-romantik-filmi.html)

Sanem 17 Aralık 2018 17:24

Tüm zamanların en izlenesi 7 romantik filmi
 
Erkeklerin bile izlemekten keyif alacağı, tüm zamanların en izlenesi 7 romantik filmini seçtik.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Dokunaklı aşk hikayelerini her zaman çok sevmişizdir. Eğer siz de bizimle aynı fikirdeyseniz, bu liste çok işinize yarayacak.
Havalar tam evde film keyfi yapmak için ideal olduğuna göre, hala izlemeyenler için tüm zamanların en izlenesi 7 romantik filmini sizin için seçtik. Unutmadan ekleyelim, bu filmleri romantik film izlemekten pek hoşlanmayan erkek arkadaşlar, eşler de çok sevecek. İyi seyirler.

Once (Bir Zamanlar)
Glen Hansard ve Markéta Irglová'ya En İyi Orijinal Şarkı dalında Oscar kazandıran Once, ikilinin uyumu, sıcak performansları ve beraber seslendirdikleri başarılı şarkıları sayesinde de izleyicinin gönlünde özel bir yer kazanıyor.

Out of Africa (Benim Afrikam)
Isak Dinesen’in otobiyografik kitabı Out of Africa’dan sinemaya uyarlanan film, ünlü yönetmen Sydney Pollack tarafından yönetildi. Akademi Ödülleri’nde yedi dalda Oscar ödülü kazanan film, 20. yüzyılın başlarında Danimarka’da geçen hikayeyi konu alıyor.

Before Sunrise (Gün Doğmadan)
Film, 'Gün Doğmadan Önce', yolları kesişen bir kadın ve bir erkeğin romantik hikayesini konu alıyor. Richard Linklater'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin başrollerini Ethan Hawke ve Julie Delpy paylaşıyor.


The Notebook (Not Defteri)
Yaşlılar için yapılmış bir bakımevinde yaşayan ve çevresindekiler tarafından 'Duke' diye bilinen ihtiyar adamın sararmış defterine yazılı olan bir aşk hikayesini okumasıyla başlayan film, 1940 yılında başlıyor. Ryan Gosling ve Rachel McAdams'ı başrollerde izlediğimiz yapım; aşk, savaş ve dramı bir araya getiren harikulade filmlerden biri olma özelliği taşıyor.

13 Going on 30 (Keşke 30 Olsam)
Gönülden isteyerek tutulan dileklere dikkat! Umulmadık bir anda gerçek olabileceğini anlatan keyifli bir film.2004 yapımı ve Jennifer Garner'ın rol aldığı film, keyifli dakikalar geçirmenize yardımcı olacak.

Alfie
2004 yapımı Alfie'de Jude Law, Sienna Miller, Susan Sarandon başrolleri paylaşıyor. Adına şarkılar yazılan Alfie’nin neden kendisini kimsenin sevmesine izin vermediğine bu filmle beraber cevap bulunabilecek mi merak konusu... Belki de çapkınlığın sırrını Alfie artık kadınlarla paylaşmaya kararlıdır!

Lars and the Real Girl (Gerçek Sevgili)
Ryan Gosling'in Lars karakterine hayat verdiği filmin yönetmen koltuğunda Craig Gillespie oturuyor. Lars'ın oyuncak bir kızı kendi dünyasında gerçek kabul ederek, onu ailesiyle tanıştırmasını konu alan film, 2007 yapımı.





alıntı

Beatrice 14 Ekim 2019 09:04

Cevap: Tüm zamanların en izlenesi 7 romantik filmi
 
Romantik filmleri sevmiyorum ama hepsini de izlemisim :))


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net