IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Film Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/film-tanitimlari/)
-   -   Vay Başıma Gelenler 2,5 ~ 19 Aralık 2014'de vizyonda! (https://www.ircforumlari.net/film-tanitimlari/646188-vay-basima-gelenler-25-19-aralik-2014de-vizyonda.html)

Piiz 14 Kasım 2014 23:52

Vay Başıma Gelenler 2,5 ~ 19 Aralık 2014'de vizyonda!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yapımı : 2014 - Türkiye
Tür : Komedi
Yönetmen : Semra Dündar
Oyuncular : Bülent Çolak , Fatma Toptaş , Dilek Serbest , Yıldırım Memişoğlu , Volkan Keskin
Senaryo : Semra Dündar

Hayatını karın tokluğuna rol aldığı erotik filmlerle geçindiren Kerim'in en yakın arkadaşı Basit dışında pek kimsesi yoktur. Çaresizlikle sürüp giden hayatları, Kerim'in varlığından bile haberdar olmadığı babasının ortaya çıkmasıyla kökünden değişir. Zira ölüm döşeğinde olan babası, ölmeden önce oğlunu görmeyi istemiştir. Kerim'in bilmediğiyse bir hayli varlıklı bir adamın oğlu olduğu ve büyük bir mirasın varislerinden biri olacağı gerçeğidir. Kerim en yakın dostu Basit'i de alarak babasının yaşadığı lüks malikanenin yolunu tutar ve burada üvey annesi Peri ile üvey kardeşleri Rüya ve Arif ile tanışır. Her biri birbirinden ilginç özelliklere sahip, herkesin birbirinden nefret ettiği yeni ailesi Kerim'in gelişiyle birlikte büyük şaşkınlık yaşar; diğer yandan Kerim de en az onlar kadar şaşkındır. Kerim'i şoke eden bir diğer gerçek ise babasının gizli bir tarikatin lideri olduğudur. Kerim hem babası ve sahip olduğu sırlarla mücadele edip hem de yeni ailesiyle geçinmeye çalışırken kendini komik bir maceranın içinde bulacaktır.
Semra Dündar'ın senarist ve yönetmenliğini yaptığı, başrollerini ise Hüsnü Şenlendirici, Metin Keçeci ve Merve Altınkaya'nın üstlendiği ''Vay Başıma Gelenler'' filmi, izleyiciyle 2013 Ekim'inde buluşmuş ve seriye ikinci filmle devam edilme kararı alınmıştı. Yine kahkaha vaat eden bu filmin oyuncu kadrosunda ise Yıldırım Memişoğlu, Bülent Çolak, Fatma Toptaş, Metin Zakoğlu ve Çiğdem Tunç gibi isimler yer alıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:40.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net