IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Film Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/film-tanitimlari/)
-   -   Aşk Olsun | Vizyon Tarihi ; 10 Nisan 2015 (https://www.ircforumlari.net/film-tanitimlari/691535-ask-olsun-vizyon-tarihi-10-nisan-2015-a.html)

SLyther 12 Nisan 2015 08:20

Aşk Olsun | Vizyon Tarihi ; 10 Nisan 2015
 
Aşk Olsun | Vizyon Tarihi ; 10 Nisan 2015

Özet & detaylar



Kadınlara "aşk doktorluğu" yaparak hayatını kazanan Ozan'ın yeni müşterisi Ceyda, ayrıldığı sevgilisi Caner’e geri dönebilmek amacıyla Ozan’ın yardımını ister. Fakat Caner, yaşadığı aşk acısını unutmak için yeni bir ilişkiye yelken açmıştır bile. Hiç hesapta yokken aşk doktoru Ozan, Pınar ile karşılaşır ve ona aşık olur. Bu arada esas görevini de unutmaz ve eski sevgililerin tekrar bir araya gelmesi için bir oyun düzenler. Fakat Ozan'ın planını Pınar fark eder ve Ozan’ın hayalini kurduğu ilişki başlamadan nihayete erer. Arap saçına dönen ilişkiler ağında bu eğlenceli dörtlü kendi mutlu sonlarını yakalayabilecekler midir?
Romantik komedi türündeki eğlenceli filmin yönetmenliğini Neslihan Yıldız Alak ve Murat Serezli beraber üstlenirken, senaryo Eşref Dinçer'e ait. Yapımcılığını Film Bahçesi firmasının üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ise İlker Aksum, Sedef Avcı, Kenan Ece, Selen Seyven isimleri başı çekiyor.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net