IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Aralık 2015, 12:00   #1
Çevrimdışı
KuL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ali Baba ve 7 Cüceler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Cem Yılmaz´ın yine yönetip, başrolünü üstlendiği Ali Baba ve 7 Cüceler, bahçecilikle uğraşan iki kafadar, yanlışlıkla insanlığı tehdit eden kötü bir adamla onu adalete teslim etmek isteyen iyi taraf arasında kalınca, artık para kazanmaya çalışan birer esnaf değil, insanlığın kurtuluşu için mücadele eden birer kahraman olmak zorunda kalırlar.

Başarısız geçen iş hayatlarının yapacakları yurt dışı seyahatinde değişeceğini düşünen Şenay ve İlber, katıldıkları bahçecilik fuarında yanlış kişilerle karşılaşıp beklemedikleri bir olayın tam ortasına düşerler. Zengin olma hayalini bir başka bahara bırakan Şenay ve İlber, dünyayı tehdit eden bir güç ile karşı karşıya olduklarını kısa zamanda anlayarak, hem kendilerini hem de tüm insanlığı bu beladan kurtarmanın yollarını aramaya başlar. Şenay Cüccaciye'nin ortakları Şenay ve İlber, bahçe cüceleri satmaktadır. Yeniliğe ve gelişmeye açık şirketleri yeteri kadar ilgi görmeyince,Sofya'da yapılacak bir fuara katılmaya karar verirler. Bu fuar da işlerini büyütecek yeni insanlarla tanışarak şirketlerini geliştirmeyi planlamaktadırlar. Fuar'da planları istedikleri gibi gitmez, yanlış zamanda yanlış yerde olmanın bedelini başlarını kısa sürede belaya sokarak öderler. Oldukça karmaşık bir ağın içine, iyilerle kötülerin savaşının tam ortasına düşmülerdir. Zengin işadamı Mançov'un kirli işlerini öğrenmek onlar için iyi olmayacaktır. Tehlikeli ve acımasız bir düşman kazanmayı başaran ikili, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulur. Karşılaştıkları zorlukları kendi yöntemleri ile çözmeye çalışırken en yakın yardımcıları, hızla Şenay'ın kalbini kazanan güzel Rus kızı Veronika ve eski Rus askeri Memedov olacaktır. İnsanlığı tehdit eden kötü bir adamı adalete teslim etmek o kadar kolay değildir. Şenay ve İlber için hayat artık eskisi gibi olmayacaktır.

Kaynak: hürriyet

Sahsi Fikir: Henüz Filme gidemedigim icin, dogru düzgün bir Fikrim yok acikcasi. Ama komik oldugunu ve bircok kisinin Begendigini duydum. Kücükler icin uygun olmayan Film onuda söyliyim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
16 Yasindan itibaren bakilabiliyor sanirim Sinemalarda, yani en azindan Avusturyada 16 dan itibaren bakilabiliyor bu Filme.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
7, ali, baba, cüceler, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cüceler Krallığı Desmont Fotoğraf Kulübü 0 08 Aralık 2014 20:02
Cüceler - Edip Cansever Elysian Şairler ve Şiirleri 0 11 Mayıs 2014 21:06
Pamuk Prenses ve sapık 7 cüceler +16 Süslü Komedi ve Mizah 2 26 Ocak 2010 21:04
Küçük İnsanlar Cüceler Süslü Merak Ettikleriniz 0 05 Ocak 2010 19:01
7 Cüceler Vatikanda (+18) TreMex Fıkra 0 14 Ekim 2008 18:32