IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Film Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/film-tanitimlari/)
-   -   STAJYER / Intern (Komedi, Aile) (https://www.ircforumlari.net/film-tanitimlari/719534-stajyer-intern-komedi-aile.html)

KuL 19 Aralık 2015 15:58

STAJYER / Intern (Komedi, Aile)
 
STAJYER (Intern)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Başrollerini Anne Hathaway ile Academi Ödüllü Robert De Niro'nun paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda kaliteli romantik komedileriyle bilinen Nancy Meyers oturuyor.

Ödüllü yönetmen, son filminde bir moda web sitesinin çevresinde dönen olayları beyaz perdeye yansıtıyor.

Rene Russo, Anders Holm, Andrew Rannells, Adam Devine, Celia Weston, Nat Wolff, Linda Lavin, Zack Pearlman, Jason Orley ve Christina Scherer gibi isimlerin de rol aldığı filmin konusu özetle şöyle:

"70 yaşındaki dul Ben Whittaker (Robert De Niro), emekliliğin hiç de beklediği gibi olmadığını düşünmektedir. Tekrar iş yaşamına dönmek için fırsat kollarken, Jules Ostin (Anne Hathaway) tarafından kurulan ve yönetilen bir moda web sitesinde stajyer olarak işe başlar."

Kaynak: Hürriyet

Sahsi Fikrim: Aslinda Yaslilarin Isten cikarildigi, begenilmedigi bir Dönemdeyken cikmis en iyi demiyimde iyi Filmlerden birtanesi. Yasli diye Ön Yargi ile Ise Alinan bir Stajyer (Robert De Niro) nun hem Sirkete hem, orda calisan Iscilerin hemide Sirket Sahibine vermis oldugu Destek inanilmaz.

Bakmanizi Tavsiye ederim, Google Intern Filmiyle kiyaslamamak lazim onuda söylemis olayim. Iki Film bir birine hic benzemiyor cünki, ikiside farkli Islenmis durumda. Bu Film ayni Zamanda Aile Filmi olarakda gecmekte, icerisinde pek uygunsuz bir Sahne yoktu hatirladigim kadariyla.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net