IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Film Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/film-tanitimlari/)
-   -   Kayıp Balık Dori / Finding Dory - 2 Eylül 2016 Vizyon Da (https://www.ircforumlari.net/film-tanitimlari/755060-kayip-balik-dori-finding-dory-2-eylul-2016-vizyon-da.html)

AngeL 05 Eylül 2016 00:08

Kayıp Balık Dori / Finding Dory - 2 Eylül 2016 Vizyon Da
 
Kayıp Balık Dori

Nemo ve Marlin’le birlikte mutlu mesut yaşayan, herkesin sevdiği unutkan mavi Tang balığı Dori aniden ailesinin kendisini arıyor olabileceğini hatırlayınca Marlin ve Nemo alarak okyanusu aşar ve Kaliforniya’nın prestijli rehabilitasyon merkezi ve akvaryumu olan Deniz Yaşam Enstitüsü'ne gider.
Annesiyle babasını bulmaya çalışan Dori, DYE’nin üç ilginç sakininin yardımına başvurur. Bunlar, sık sık çalışanlardan kaçıp duran huysuz ahtapot "Hank", eko-konumlama becerisinin düzgün çalışmadığını düşünen bir Beluga balinası "Bailey" ve miyop bir balina köpekbalığı olan "Destiny"'dir.
Enstitünün karmaşık iç yüzünü araştıran Dori ve arkadaşları, kusurlarının, dostluklarının ve ailenin sihrini keşfedecekleri, hayatlarını değiştirecek bir maceraya atılırlar.

Yönetmenliğini Stanton’ın (Kayıp Balık Nemo,Vol.i) ve yardımcı yönetmenliğini Angus MacLane’in (Oyuncak Hikayesi Baş Belasına Karşı) yaptığı filmin baş yapımcısı ise John Lasseter. Film müzikleri ise ünlü besteci Thomas Newman'a (Casuslar Köprüsü,Vol-i, Kayıp Balık Nemo Nemo) ait.

Filmin seslendirme kadrosu oldukça geniş. Ellen DeGeneres ve Albert Brooks sevilen balık Dori ve Marlin olarak karşımıza çıkıyor. Ed O’Neill yedi kollu Hank’i seslendirirken Kaitlin Olson balina köpekbalığı Destiny’yi ve Ty Burrell de beluga balinası Bailey’i seslendiriyor. Dori’nin ebeveynleri Charlie ve Jenny’yi de Eugene Levy ve Diane Keaton seslendiriyor. 12 yaşındaki Hayden Rolence da (“Beta Persei”) Nemo’yu seslendiriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net