IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Film Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/film-tanitimlari/)
-   -   Yerli Film - Eski Köye Yeni Adet (https://www.ircforumlari.net/film-tanitimlari/798135-yerli-film-eski-koye-yeni-adet.html)

M`y 28 Haziran 2018 15:28

Yerli Film - Eski Köye Yeni Adet
 
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Yerli komedi "Eski Köye Yeni Adet" ile doğum kontrol yöntemlerinin köy halkına etkisine şahitlik edin.


Eski Köye Yeni Adet fragmanında modern dünya ile köy ahalisi çarpışıyor! 1990 yılında geçen film, Türkiye'nin doğum kontrolü çabasını çok yanlış anlayan bir köyün hikayesini anlatıyor.

Köye gelen sağlık ekipleri, köy ahalisinde büyük heyecan yaratıyor. En az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takan sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler, kadınlara yapılan işlemle ilgili akıl yürütmeye başlar. Ortaya birçok fikir atılır ve en sonunda bu "spiral" denen şeyin bir mikrofon olduğuna kanaat getirilir.

Devletin onların her hareketini gözlediğini düşünen köy halkı, mikrofonlar aracılığıyla dinlendiklerini düşünür. Başlarına iş açmamak için tetikle olan ahali, kadınların yanında siyasi hiçbir şeyden bahsetmemeye, onlara kibar davranmaya başlar. Durumdan yararlanıp devletten takdir görmek isteyenlerse kadınlardaki "mikrofon" "Vatan sana canım feda" diye bağırırlar. Yaşanan birbirinden komik durumlar, köyde tüm dengelerin alt üst olmasına neden olacaktır...

Bülent Emrah Parlak, Füsun Demirel, Nail Kırmızıgül, Haki Biçici, Burcu Gönder Parlak, Gülhan Tekin, Meltem Yılmazkaya gibi sevilen isimlerin boy gösterdiği "Eski Köye Yeni Adet"in yönetmenliğini Ferit Karahan ile Gülistan Acet ikilisi üstleniyor. Senaryosunda da yönetmenlerin imzasını taşıyan yepyeni yerli komedi filmi "Eski Köye Yeni Adet" 20 Temmuz'da sinemalarda seyircilerin karşısında olacak.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net