IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Film Tanıtımları (https://www.ircforumlari.net/film-tanitimlari/)
-   -   Saka Kuşu filmi Türkçe fragmanı yayınlandı! (https://www.ircforumlari.net/film-tanitimlari/824076-saka-kusu-filmi-turkce-fragmani-yayinlandi.html)

Beatrice 07 Haziran 2019 13:13

Saka Kuşu filmi Türkçe fragmanı yayınlandı!
 
Ansel Elgort ve Nicole Kidman’ın rol aldığı John Crowley’nin yeni filmi 'Saka Kuşu'ndan ilk fragman geldi. Sinemaseverlerin beğenisine sunulan film Eylül ayında vizyona girecek.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2017 yapımı 'Baby Driver' ile büyük bir çıkış yakalayan ve Altın Küre’ye aday gösterilen genç yıldız Ansel Elgort’un başrolünü üstlendiği drama filmi “Saka Kuşu”ndan ilk altyazılı fragman sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Filmde başrol isme Oakes Fegley, Nicole Kidman, Sarah Paulson, Finn Wolfhard, Ashleigh Cummings, Luke Wilson, Aneurin Barnard, Luke Kleintank, Peter Jacobson, Willa Fitzgerald, Denis O'Hare ve Jeffrey Wright gibi oyuncular eşlik ediyor. Donna Tartt’ın aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini ise son olarak 2015 yılında Saoirse Ronan’lı “Brooklyn” ile karşımıza çıkan John Crowley üstleniyor.

13 yaşındaki Theodore Decker'ın yaşamı, annesinin Metropolitan Müzesi'ne düzenlenen bir terörist saldırısında öldürülmesinin ardından altüst olur. Theo, tüm bu karmaşanın ortasında Saka Kuşu adı verilen paha biçilemez bir sanat eserini çalmıştır. Theo'nun annesinin bombalanma sonucu öldürüldüğü o günden geriye elinde kalan tek şey Saka Kuşu olacaktır. Bir kuşun portresi olan Saka Kuşu, Theodore'un yaşam mücadelesine konuk olacaktır.

“Saka Kuşu” ülkemizde 13 Eylül tarihinde vizyona girecek.

alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net