IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Nisan 2020, 14:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
"The Suicide Squad" ve "Guardians of The Galaxy 3"ün Vizyon Tarihleri Değişmeyecek




Hem Marvel hem de DC ile anlaşması olan yönetmen James Gunn, filmlerinin gelecekleriyle ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Tüm dünyada büyük bir etki yaratan ve sinema sektörünün durmasına neden olan coronavirüs salgını nedeniyle The Suicide Squad ve Guardians of The Galaxy 3'ün vizyonunun ertelenmeyeceği açıklandı.

James Gunn, The Suicide Squad filminin çekimlerini coronavirüs salgınından önce bitirmeyi başarmıştı. Yönetmen, The Suicide Squad'ın tüm çalışmalarını bitirmeden Guardians of The Galaxy ile ilgili en ufak bir şeye bile başlayamayacağını belirtmişti. The Suicide Squad'ın vizyon tarihi 6 Ağustos 2021'e işaretlenirken, Guardians of The Galaxy hakkında henüz hiçbir şey belli değil. Tek bilinen kısmı, 2021 yılı içerisinde harekete geçileceği. Bu sırada coronavirüs salgını tüm dünyayı ele geçirdi ve sinema sektörünü durma noktasına getirdi. James Gunn'ın takipçilerinden biri, The Suicide Squad'ın bu durumdan VFX stüdyosunun, yani görsel efekt çalışmalarının etkilenip etkilenmeyeceğini sorduğunda ise yönetmen, programa göre ilerlemeye devam ettiklerini belirtti. Başka bir açıklamasında ise "The Suicide Squad'ın vizyon tarihini ileri almamızda hiçbir neden yok. Programda tam yerinde ya da ilerideyiz. Çekimleri bitirdiğimiz ve kurguyu evlerimizden yapabildiğimiz için çok şanslıyız." Ancak Gunn, henüz filmden ilk görüntülerin gelemeyeceğini söyledi. Evlerden devam etmenin yavaşlatıcı olması nedeniyle fragman, görsel ve posterlerin daha geç gelebileceğini belirtti.

Bir diğer hayranın Guardians of The Galaxy 3'ün de planına göre ilerleyip ilerlemediğini sorması üzerine Gunn, planlarının coronavirüs salgını öncesine göre devam ettiğini ifade etti.

The Suicide Squad, 6 Ağustos 2021'de izleyicileriyle buluşacakken, Guardians of The Galaxy 3'ün vizyon tarihi henüz belli değil.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


beyazperde.com

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
the suicide squad


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık