IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2021, 19:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Malcolm & Marie! Siyah beyaz bir aşk hikayesi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



“Bu bir aşk hikayesi değil, aşkın hikayesi” sloganına sahip ve başrolünde Zendaya’nın yer aldığı “Malcolm & Marie”, aşka olan inancımızı sorgulamaya geldi.

“Malcolm & Marie”, aşkın bulanık yüzünü ortaya dökecek. Zendaya ve John David Washington’ın başrolde olduğu film, konusu ve oyunculuklarıyla şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Yönetmen Malcolm ve sevgilisi Marie, bir filmin galasından eve döndüklerinde oldukça sevgi doludur. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde çift, ilişkilerine dair bazı gerçeklerle yüzleşir ve aşkları büyük bir sınavdan geçer. Diyaloglar ve duygular üstüne kurulan bu film, farkındalık seviyemizi yükseltecek.



Retro sevgililer

“Euphoria”nın yaratıcısı Sam Levinson, filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstleniyor. Dizide birlikte çalıştığı ve güzel bir uyum yakaladığı Zendaya’yı da filme dahil etmeyi unutmuyor. Zendaya’nın Marie’yi canlandırdığı filmde, John David Washington da onun sevgilisi Malcolm’a hayat veriyor. Yönetmen Levinson, filmi çekerken Hollywood’un unutulmaz aşk filmlerine saygı duruşunda bulunmak istediğini söylüyor. Tamamı siyah beyaz çekilse de, izleyenlere renkli hisler yaşatmayı amaçlıyor.

Ateşi körüklüyor

Çekim ve diyaloglarıyla dikkat çeken film için John David, filmi izleyenlerin kendilerinde bir şeyler bulabileceğini söylüyor ve ekliyor, “Belki Malcolm ve Marie gibi kavga etmiyor ve tartışmıyorsunuz. Ama her biriniz kırılganlığı tanıyorsunuzdur. Belki de işinize karşı Malcolm gibi hassassınız. Marie’nin yaptığı gibi işiniz hakkında endişeleniyorsunuz.” Zendaya ise canlandırdığı karakter hakkında şunları söylüyor: “Bana göre Marie tartışmayı zorluyor, ateşe körükle gidiyor. Bir tartışma başlatmaya hazır. Karşısındakini neyin tetiklediğini biliyor ve sınırlarını defalarca zorluyor. Tam olarak hangi konulara parmak basacağını biliyor. Ateşi körüklemek hoşuna gidiyor.”



Oscar’a koşuyor

Zendaya’nın geçen yıl Emmy’e damga vurmasını hepimiz hatırlıyoruz. Başarılı yıldız şimdi gözünü Oscar’a dikti. Her türlü rolün altından kalkabileceğini kanıtlayan Zendaya’nın, dünyanın en büyük yıldızlarından birine dönüşmesi hiç de şaşırtıcı değil. “Malcolm & Marie”de sergilediği performansın ona Oscar’a giden yolda öncülük edeceği konuşuluyor.



İlk pandemi filmi

“Malcolm & Marie”, Amerika’da COVID-19 salgını sırasında yazılan, yönetilen ve tamamlanan ilk filmlerden. Çekimleri 17 Haziran 2020 ve 2 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılan film, özel bir onayla çekildi. Filmin setinde oyuncular kostümlerini kendileri giymek ve mikrofonlarını takmaktan sorumluydu.


Konu huri tarafından (26 Şubat 2021 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
malcolm & marie


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Siyah Beyaz Sır Kitap Tanıtımları 0 06 Nisan 2018 12:43
2014 Siyah Beyaz Avatarlar, 2014 Siyah Beyaz Bay-Bayan Avatarları Violent Avatar ve Smiley 4 20 Ağustos 2014 20:47
Mobilya Dekorasyonda Siyah & Beyaz Şıklığı - Siyah ve Beyaz Mobilya Tasarımları... Sevda Ev Dekorasyonu 0 16 Temmuz 2012 19:33
Siyah Beyaz Liaaa Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 21 Mayıs 2012 19:53