IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Forum Yetki Dağılımları ve Görev İstekleri (https://www.ircforumlari.net/forum-yetki-dagilimlari-ve-gorev-istekleri/)
-   -   Aileforum.com Yönetici Alımları HK (https://www.ircforumlari.net/forum-yetki-dagilimlari-ve-gorev-istekleri/802016-aileforumcom-yonetici-alimlari-hk.html)

Kaan 08 Eylül 2018 20:34

Aileforum.com Yönetici Alımları HK
 
Herkese Merhabalar.
Öncelikle ilk olarak şunu belirteyim ki forumda yetkili olmak sandığınızdan çok daha kolay. Sunucuda yetkili olmaktan daha basit diyebilirim.Tek yapmanız gereken bize bir güvence vermeniz ve foruma kaliteli içerik üretmeniz. Siz foruma içerik üretip etiket ekledikçe biz Google'da üste çıkıyoruz ve bu da bizim hitimizi, ünümüzü, online sayımızı arttırıyor. Her türlü konu, her türlü tecrübe/deneyim, oyun vb. hakkında konu açabilirsiniz. Yeter ki içerik üretin ve yardım bekleyen insanlara yardımcı olun. Onun dışında bize bir güvence de vermeniz gerekmekte. Eğer değil iseniz de bize "size güvenebileceğimizi" hissettirmeniz gerekiyor. İçerikleriniz ne kadar tıklanma alır, ne kadar görüntülenme alır, ne kadar üste çıkar ve ne kadar kaliteli olur ise alınma şansınız o kadar artar.



Forumda Mevcut Olan Alımlar:

Deneme Mod
S.Moderetör
Moderatör
Admin

Admine
CoAdmin



Görevinizin yönetim tarafından iyi bir son ile bitirilmesi (kısaca kural ihlali yapıp atılmak dışında bitmesi) durumunda veya kendi isteğiniz ile görevi bırakmanız durumunda size Emekli rütbesi verilecektir. Kural ihlali yapıp atılma gibi bir diğer ihtimalde ise sınırsız bir yasaklanma sizi karşılayacaktır.

Stajyer'den başlayıp Adminliğe kadar gidebilir, Yönetici paneline erişim hakkı kazanabilirsiniz. Birden fazla Admin Yöneticisi olabilir, diğerleri için de geçerli. Yani alımlarımız sınırsız. Son olarak dediğim gibi bura da en önemli şart içerik üretmeniz.

Şimdi gelelim nasıl başvuru yapacağınıza,
Başvuru sistemimiz oldukça basit. Tıpkı sunucudaki yetkili alımlarına başvuru yapar gibi bu kategoriye bir konu açıyorsunuz. Konu başlığı "Forumdaki Kullanıcı Adınız / Başvurduğunuz Yetki" formatında olmalı, Konu İçeriği ise size vereceğimiz Form'a göre olmalı. Konu etiketlerine ise "Forum kullanıcı adınız, istediğiniz yetki,


ÖN ŞARTLAR:

- Foruma en az 2 hafta önce kayıt olmuş olmalı.
- En az 10 konuya sahip olmalı. (Konu Dışı, Destek Hattı vb. dışında)
- Başvuracağı rütbenin bir alt rütbesine sahip olmalı. (Örn. Deneme Mod herkes başvurabilir fakat Moderatör'e sadece stajyerler başvurabilir.)




Sayılarımla iyi forumlar

BLueMooN 30 Mayıs 2019 11:39

Cevap: Aileforum.com Yönetici Alımları HK
 
Forum sitesi Deaktif olduğundan kilitlendi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net