IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Fotoğraf Kulübü (https://www.ircforumlari.net/fotograf-kulubu/)
-   -   Tüketim Çılgınlığına Meydan Okuyan Heykeller (https://www.ircforumlari.net/fotograf-kulubu/678552-tuketim-cilginligina-meydan-okuyan-heykeller.html)

Desmont 05 Şubat 2015 18:42

Tüketim Çılgınlığına Meydan Okuyan Heykeller
 
Tüketim Çılgınlığına Hayır Diyen Heykeller...


1966 yılında New York'ta doğmuş olan sanatçı Tom Sachs moda düşkünlüğü ve tüketim çılgınlığı temalarını işleyen, insanların bakış açısını biraz olsun değiştirebilecek eserler oluşturuyor. Eserleri, günlük hayatımızda kullandığımız maddelerden; strafor köpük, koli bandı, maket bıçağı ve sıcak yapıştırıcı. Heykellerinin arasında Chanel Giyotini (1998), Chanel Testeresi (1996) ve Colleen Coghlan tarafından yapılmış orijinal Prada ambalajlı Prada Tuvaleti (1997) bulunuyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:36.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net