IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Galatasaray (https://www.ircforumlari.net/galatasaray/)
-   -   Derbinin kaderini çizecek 4 orta sahanın rakamları (https://www.ircforumlari.net/galatasaray/794160-derbinin-kaderini-cizecek-4-orta-sahanin-rakamlari.html)

SaNaLStaR 29 Nisan 2018 14:49

Derbinin kaderini çizecek 4 orta sahanın rakamları
 
Şampiyonluğun düğümünü çözecek karşılaşmalardan biri olan Galatasaray Beşiktaş derbisinde öne çıkması planlanan yıldızlar oyunun kaderini değiştirebilir.

İki takımın derbide en fazla yükünü sırtlayacak bölgesi orta saha olacak. Galatasaray'da Donk-Fernando ve Beşiktaş'ta Medel-Atiba ikilisine çok önemli sorumluluklar yüklenecek.

Fatih Terim ile çıkışa geçen Donk ve sakatlığını atlatan Fernando, yine en önemli kozlar. 13 maçta yer alan Donk, yüzde 80 pas isabeti, 2.5'luk maç başı hava hakimiyeti ve yüzde 64'lük ikili mücadele kazanma oranıyla oynuyor.

Fernando, yüzde 89'luk pas isabetiyle takımın en iyilerinden. Maç başı top kapmada da 1.6 ile oynayan Brezilyalı, sigorta görevinde. Beşiktaş'ta da sürekli yükselişte olan Atiba ve Medel, pas oranında ligin en iyileri. Atiba yüzde 93, Medel de yüzde 92'lik pas isabet oranına sahip... İkilinin maç başı top kapması da 1.7 seviyelerinde.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net