IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Nisan 2018, 14:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (-1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Quaresma'ya "Japon yapıştırıcı" Nagatomo




Beşiktaş derbisine kilitlenen Galatasaray takımı yoğun bir hazırlık süreci geçiriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Alanyaspor maçının tamamlanmasıyla, Beşiktaş derbisine kilitlenen Galatasaray takımı yoğun bir hazırlık süreci geçiriyor.

Hafta başından bu yana sarı-kırmızılı futbolcular, kişiye özel çalışmalar da gerçekleştirdi. Bu hafta sahada olacak stoper Maicon ise ekstra frikik antrenmanı yapıyor.

Bu sezon Fatih Terim'in Galatasaray'ın başında olduğu ilk maç olan Göztepe karşılaşmasında harika bir frikik golüne imza atan Maicon, Kadıköy'de de Galatasaray'ın galibiyet hasretine neredeyse son veriyordu. Fenerbahçe maçında serbest vuruştan direğe takılan sambacı, Beşiktaş maçı öncesi 90'a odaklandı. Antrenman bitimlerinde tesislerde kalarak şut çalışması yapan Brezilyalı futbolcu, kaleye yakın mesafedeki frikik atışlarında topun başına geçecek.

Beş golü var
Hem 18 üzerinden hem orta mesafeden hem de uzak noktalardan serbest vuruş denemesi yapan Maicon'un füzeleriyle Beşiktaş'ı yıkmaya hazırlanıyor. Kadıköy'deki harika şutu direkten dönen Maicon, Beşiktaş'a karşı fileleri sarsmayı çok istiyor. Ligin ilk yarısında 5 gol atarak en golcü stoper olan Maicon, ikinci devrede ise fileleri bulamadı.

Beşiktaş karşında gol atmayı hedefleyen Macion, rakibin kullandığı duran toplarda da takımın en büyük güvencesi olacak. Terim'in bir ara kulübeye çektiği Brezilyalı formasını tekrar kaybetmemek için büyük bir hırsla çalışıyor. Tecrübeli teknik adam da oyuncularıyla yaptığı görüşmede "Bu tip derbilerde duran topların önemi çok büyük. Ayrıca kaleyi gördüğünüz yerden şut atmalısınız" ifadelerini kullanarak oyuncularından Beşiktaş kalesini şut bombardımanına tutmalarını istedi.

Q7'ye Japon yapıştırıcı
Fatih Terim'in derbi öncesi en güvendiği isimlerden biri Yuto Nagatomo. Başakşehir karşılaşmasında Visca'ya adım attırmayan Japon sol bek aynı tarifeyi Beşiktaşlı Ricardo Quaresma'ya uygulayacak. Nagatomo, Q7'nin bu sezon içinden hazırlanmış görüntülerini de izleyerek maça hazırlanıyor.

Derbiye özel prim
Galatasaray'da, Beşiktaş maçı için ekstra prim uygulanması kararı alındı. Sportif AŞ Başkanvekili Abdürrahim Albayrak ile Başkan Mustafa Cengiz bu konuda özel olarak görüşüp en az 1 milyon dolarlık galibiyet primi dağıtılması kararını aldı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
galatasaray, spor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yuto Nagatomo: "Şampiyon olursak, hayal edemiyorum" SaNaLStaR Galatasaray 0 21 Nisan 2018 13:40
"Xbox One için Harika Bir Japon Geliştiriciden Büyük Bir Oyun Geliyor" RaMSeS Oyun Dünyasından Son Haberler 0 25 Mart 2014 02:26
"Japon Oyuncular Neden Batı Oyunlarını Almıyor?" KarakıZ Oyun Dünyasından Son Haberler 0 23 Ocak 2012 09:38