IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Galatasaray (https://www.ircforumlari.net/galatasaray/)
-   -   Avcı'dan Maç Sonunda Çok Sert Açıklama:Çete Halinde Saldırdılar. (https://www.ircforumlari.net/galatasaray/821213-avcidan-mac-sonunda-cok-sert-aciklama-cete-halinde-saldirdilar.html)

AlpereN 19 Mayıs 2019 22:27

Avcı'dan Maç Sonunda Çok Sert Açıklama:Çete Halinde Saldırdılar.
 
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan Galatasaray Tepkisi
Galatasaray-Medipol Başakşehir mücadelesi sonrasında konuşan Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Teknik adam golden sonra kulübeye saldıracak çete halinde, sonra 4. hakem bunu göremeyecek. Sonra eski oyuncusuna saldıracak, sonra kulübenin arkasına kaçacak, delikanlı adam devam eder." dedi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Galatasaray, evinde ağırladığı Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri Feghouli ve Onyekuru kaydetti. Bu skorla Cim-Bom 22. şampiyonluğuna ulaştı.

"DELİKANLI ADAM DEVAM EDER"

Mücadele sonrasında Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Burada gol attığın zaman kulübene saldırı oluyor, VAR kayıtları vardır bakarlar, bir teknik adam golden sonra kulübeye saldıracak çete halinde, sonra 4. hakem bunu göremeyecek. Sonra eski oyuncusuna saldıracak, sonra kulübenin arkasına kaçacak, delikanlı adam devam eder." dedi.

"40 SENEDİR BU FİLM DEVAM EDİYOR"

Avcı, "40 senedir bu film devam ediyor, rakibin kulübesine hakaret ve yumrukla müdahale var, bunu Avrupa'nın hiçbir yerinde göremezsin." diye konuştu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net