IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Galatasaray (https://www.ircforumlari.net/galatasaray/)
-   -   Galatasaray'dan Osmani Bukari harekatı (https://www.ircforumlari.net/galatasaray/872214-galatasaraydan-osmani-bukari-harekati.html)

Risque 07 Haziran 2020 10:30

Galatasaray'dan Osmani Bukari harekatı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi... Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın bir süredir ilgilendiği Trencin forması giyen Osman Bukari için teklif hazırlığında olduğu belirtildi.Süper Lig'de 2019-20 sezonunu zirvede tamamlamak adına takım çalışmalarını sürdüren Galatasaray, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını da yürütüyor. Gelecek adına genç isimlere yönelen Sarı-Kırmızılılar, Trencin forması giyen Osman Bukari'yi kadrosuna katmak istiyor.

Kickgh.com'un haberine göre Galatasaray, Trencin'in 21 yaşındaki yıldızı için kulübüne 500 bin Euro'luk bir teklif sunmaya hazır.

GHANAsoccernet'e göre ise Trencin, oyuncu için 2.5-3 milyon Euro düzeyinde bir bonservis bedeli talep ediyor. Bu doğrultuda Legia Varşova'nın 1.5 milyon Euro'luk teklifinin reddedildiği aktarılmakta. Galatasaray ve Legia dışında oyuncuyla Slavia Prag, Nimes, Sporting ve Celta Vigo ilgileniyor. Bonservis konusundaki farka rağmen Galatasaray'ın, Ganalı oyuncunun transferi için talep edilen bonservisi ödeyeceği aktarılıyor..Kaynak:Fanatik


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net