IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Galatasaray (https://www.ircforumlari.net/galatasaray/)
-   -   Galatasaray'da Burak Elmas'tan tarihi transfer kararı! (https://www.ircforumlari.net/galatasaray/977499-galatasarayda-burak-elmastan-tarihi-transfer-karari.html)

Dedecan61 07 Mayıs 2022 23:49

Galatasaray'da Burak Elmas'tan tarihi transfer kararı!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Son dakika: Galatasaray'da Burak Elmas'tan tarihi transfer kararı! Kerem Aktürkoğlu, Marcao, Nelsson ve hatta Yunus Akgün...

Süper Lig'de sezonu hayal kırıklığıyla bitirecek olan Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri geliyor. Bir yandan teknik direktör Domenec Torrent ile sözleşme fesih görüşmeleri yapan Başkan Burak Elmas'ın bir yandan da başta taraftarının sevgilisi olan Kerem Aktürkoğlu, Marcao, Nelsson ve hatta kiralıktan dönecek olan Yunus Akgün için sürpriz bir transfer kararı aldığı iddia edildi.
Sivas yenilgisinin ardından Domenec Torrent'le yolları ayırma kararı alan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, İspanyol hocayla sözleşme fesih görüşmelerine başladı. Önümüzdeki sezon için yardımcılarıyla birlikte 2.1 milyon Euro maliyeti olan Torrent'e tazminat ödenecek. Elmas bu rakamı 1 milyon Euro seviyesinde tutmaya çalışıyor ve pazarlıklar sürüyor.

Galatasaray'da günleri sayılı olan Torrent, ayrılık kararının gölgesinde takımını Başakşehir maçına hazırlarken yeni sezonda olmayacağını oyunculara da iletmiş durumda.


beston 08 Mayıs 2022 00:55

Cevap: Galatasaray'da Burak Elmas'tan tarihi transfer kararı!
 
Başkannnnn hikaye anlatma bize


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net