IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2015, 22:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gözünü Ortadoğu ve Balkan Ülkelerine Dikti, 2015'de 20 Yeni Şube Açacak




Türkiye'de işitme sekrörünün önde gelen firmalarından Si-Ser İşitme Merkezleri, yüzde 30'u aşan pazar payı ile bu yıl 20 yeni şube açmayı planlıyor.

Türkiye'de işitme sekrörünün önde gelen firmalarından Si-Ser İşitme Merkezleri, yüzde 30'u aşan pazar payı ile bu yıl 20 yeni şube açmayı planlıyor. 2014 sonu itibariyle Türkiye'de 50 mağazası, yurtdışında ise 7 ülkede 10 şubesi ile hizmet veren Si-Ser, bu yıl Ortadoğu ve Balkan ülkelerindeki çalışmalarına ilave olarak Orta Asya ülkelerine yelken açacak.

Konuyla ilgili 2015 yılı hedeflerini anlatan Si-Ser İşitme Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Ağaç, "2015 yılında 4 Balkan (Bosna Hersek, Arnavutluk, Bulgaristan ve Makedonya) ülkesinde yeni şubeler açacağız. Bu bölge sektörümüz açısından önemli. Türkiye'de hizmet kalitesi anlayışı yükselirken geçmişte tarihi ve kültürel bağlarımızın olduğu bölgelerde bu durum pek iç açıcı değil, dolayısıyla çevremizdeki ülkelere de aynı sistemi götürüp oradaki insanlara da yardımcı olmayı görev bildik ve yatırımlarımızı yaptık. Ancak Orta Asya ülkerinden de talep geliyor. Bu bölgede de mağazalaşma çalışmasına hız vereceğiz." ifadelerine yer verdi.

"Yaklaşık 20 yıldır sektördeyiz. Rakiplerimize göre çok yeni bir firmayız, ancak uluslararası bir marka olma yolunda hızla ilerliyoruz." diyen Ağaç, şunları söyledi:

"Yurtdışında sayıca bizden büyük firmalar var ama verdiğimiz hizmet kalitesi,sunduğumuz işitme teknolojileri ve müşteri memnuniyeti açısından en iyiler arasında olduğumuza inanıyoruz. 5 yıl sonra mağaza sayısı bazında da dünyanın dev firmaları arasında olmayı hedefliyoruz. Bu arada firma olarak sosyal sorumluluk projelerini de önemsiyoruz. Türkiye, Ortadoğu, Balkan ülkeleri, Afrika, Asya ve Orta Asya'da sürekli araştırmalar yapıyor. İşitme sorunu olduğu halde ekonomik sebeplerden dolayı işitme cihazına ulaşamayan kişilere özellikle çocuklara tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz."

Firmanın yurt içindeki çalışmalarına da değinen Ağaç, "Si-Ser İşitme Merkezleri, sahip olduğu uluslararası tecrübesi ile ülkemizde işitme sorunu yaşayan kişilerin hayatını kolaylaştırmak için ilgili kişiler ve kurumlarla sürekli irtibat halindedir. Şimdiye kadar işitme problemini bizimle paylaşan yüzbinlerce kişinin sorununa yardımcı olduk. Türkiye'nin her yerinde olmalıyız çünkü, Türkiye'nin her bölgesinde işitme problemi yaşayan ve çevresinden izole olan vatandaşlarımız var. Sadece büyük şehirlerde mağaza açmak yeterli değil, ülkenin her köşesine giderek, herkese eşit mesafede kalarak, Türkiye'nin işitme merkezi olmayı amaçlıyoruz." diye konuştu.


sondakika

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
20, 2015de, acacak, balkan, dikti, gözünü, ortadoğu, ve, yeni, Ülkelerine, Şube


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
IŞİD, gözünü Bağdat'a dikti Desmont Haber Arşivi 0 13 Aralık 2014 18:26
Asya'nın Zuckerberg'i gözünü Çin'e dikti! Deep Cep Telefonlar 0 08 Mart 2012 13:56