IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Gazete Manşetleri (https://www.ircforumlari.net/gazete-mansetleri/)
-   -   Rekabet Kurulu Kararları (https://www.ircforumlari.net/gazete-mansetleri/672899-rekabet-kurulu-kararlari.html)

Desmont 19 Ocak 2015 18:51

Rekabet Kurulu Kararları
 
Otogaz LPG dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren Eragaz Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yüzde 50 hissesinin Balpet Petrol Ürünleri tarafından devralınması işlemine izin verildi.
Rekabet Kurulu, Otogaz Lpg dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren Eragaz Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yüzde 50 hissesinin Balpet Petrol Ürünleri tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yayımlanan Kurul kararlarına göre, Ege-Tav Ege Tarım Hayvancılık Yatırım Ticaret ve Sanayi AŞ'nin hissesinin yüzde 60'ının NH Foods Ltd. tarafından devralınması suretiyle ortak girişime dönüştürülmesi işlemine izin verildi.

Otogaz Lpg dağıtımı sektöründe faaliyet gösteren Eragaz Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yüzde 50 hissesinin Balpet Petrol Ürünleri tarafından, Alstom SA bünyesinde bulunan Termal Enerji, Yenilenebilir Enerji ve Grid iş birimlerinin kontrolünün de General Electric Company tarafından devralınması işlemlerine de onay verildi.

Say Reklamcılık ile Tekyapı İnşaat arasındaki "Yüklenici Sözleşmesi"nin rekabet etmeme yükümlülüğü süresinin beş yılla sınırlandırılacak şekilde tadil edilmesi durumunda, sözleşmenin ilgili anlaşmalara ilişkin Tebliğ kapsamında grup muafiyetinden yararlanmasına karar verildi.



haberlercom


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net