IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2015, 20:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kardelen Kestane Şekeri Tesislerine Kuveytli Bakan Vekilinden Tam Not





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Kuveyt Evkaf Bakan Vekili Dr. Adil El Fellah, Kardelen Kestane Şekeri üretim tesislerini ziyaret etti. Dr. El Fellah, inceleme sonrasında yaptığı açıklamada tesisi çok beğendiğini söyledi.

Tatil için ailesiyle birlikte geldiği Bursa'da ticaret ve yatırım maksatlı incelemeler de yapan Kuveyt Evkaf Bakan Vekili Dr. Adil El Fellah, Kardelen Kestane Şekeri üreticisi İlka Şekerleme'nin tesislerini gezdi. Dr. El Fellah, kestane şekerinin ülkesinde de çok beğenildiğini belirterek, firma yetkililerinden kestane şekeri üretimiyle ilgili bilgi aldı.

Ziyaret sırasında açıklama yapan Dr. El Fellah, Türkiye ile Kuveyt arasındaki dostluğun çok eskilere dayandığını söyledi. Dr. Adil El Fellah, son yıllarda iki ülke arasında yapılan anlaşmalarla ticari faaliyetlerin önemli ölçüde artış gösterdiğini belirterek, Bursa'nın kendisi için çok özel bir yeri olduğunu ve tatil için her yıl Bursa'ya geldiğini ifade etti.

Açıklamasında Bursa'nın çok güzel bir iklime sahip olduğunu, tabii güzellikleri, tarihi ve kültürünün çok zengin olduğunu vurgulayan El Fellah, "Bursa'ya mahsus lezzetleri de çok beğeniyorum. Bunlardan biri de kestane şekeridir. Kestane şekerinin nasıl üretildiğini merak ediyordum. Üretimi görmek için buradayım. Tesisleri inceleyip bilgi alacağım" dedi.

İlka Şekerleme Genel Müdürü Mümin Akgün de, Kuveyt Evkaf Bakan Vekili Dr. Adil El Fellah'ı ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi. 20 yıllık geçmişe sahip olan firmalarının, 2007 yılından beri fabrikasyon üretim yaptığını vurgulayan Akgün, yurt içinde Kardelen ve Yaylacık markalarıyla, yurt dışında da Caldelion markasıyla satış yaptıklarını ve 30'dan fazla ürünü pazara sunduklarını söyledi. Dünyada 27 dolayında ülkeye ihracat yaptıklarını da kaydeden Akgün, Kuveyt'te de ürün gönderdiklerini belirtip bu ülkeyle ticaretlerini daha da geliştirmek istediklerini ifade etti.

İlka Şekerleme Ticaret Müdürü Deniz Utku Özdemir de, Fellah'a üretim tesislerini gezdirdi. Özdemir, tesislerinde hijyenin öncelikli olduğunu ve bütün ürünleri yüksek kalite standartlarında hazırlayıp ambalajlandıklarını belirtti. Özdemir, "Ürünlerimizin raf ömrü oldukça uzundur. İhracata gönderdiğimiz ürünlerimizi daha da dayanıklı şekilde üretip ambalajlıyoruz" diye konuştu.

Ziyaret sonrasında konuk Bakan Vekili Dr. Adil El Fellah, İlka Şekerleme'nin Kestane Cenneti adlı otantik mekanında, kestanenin ağaçtan toplanmasından kestane şekerine dönüşene kadarki hikayesinin anlatıldığı belgesel filmi izledi. -

haberlercom

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bakan, kardelen, kestane, kuveytli, tam, tesislerine, vekilinden, şekeri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kestane Resimleri, Kestane Fotoğrafları, Pişmin Kestane, Sobada Kestane Violent Fotoğraf Kulübü 0 30 Kasım 2014 20:09
Nikah Şekeri Çeşitleri 2013 Nikah şekeri Modelleri Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 24 Aralık 2012 15:13
Alevi açılımına AKP'nin alevi vekilinden sert tepki Lucifer Haber Arşivi 0 28 Ocak 2010 17:24
Kardelen ayşee kardelen ayşe (OKU KOP) :) KiLL Komedi ve Mizah 3 17 Kasım 2007 02:10