IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 26 Aralık 2009, 01:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni yıla güzel bir başlangıç için öneriler




Yeni yıla güzel bir başlangıç için öneriler

Kendinizi çoğu zaman kapana kısılmış gibi mi hissediyorsunuz? Öyleyse olumsuz duygulardan kurtulmanıza yardım edecek önerilerimiz sayesinde, yeni yılda üzerinizdeki ağırlıktan büyük ölçüde kurtulabilirsiniz!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ne kadar gözü pek olursanız olun, bazen alışık olduğunuz düzenin dışına çıkmak istemezsiniz. Bu, ofiste yapmayı durmadan ertelediğiniz bir iş veya giyim tarzınızı değiştirmek şeklinde olabilir.

Beyninizi ve Vücudunuzu Değiştirin (Change Your Brain, Change Your Body) kitabının yazarı doktor Daniel Amen "Bunu, işsizlik ve küresel krizin neden olduğu aşırı stresli ortama bağlayabilirsiniz" diyor ve ekliyor. "Kaygılı olduğumuzda içgüdülerimiz bize yerimizden kıpırdamamızı söylerler." Bu size ilk bakışta rahatlatıcı gelse de, önünüze çıkan fırsatları kaçırmanıza sebep olabilir. İleri doğru gitmek yerine, kendinizi etkisiz olana kilitlemiş olursunuz. Hayatınıza biraz hareket katmak için küçük adımlar atmanız yeterli olacaktır.

Aşağıdaki yazıda, yaşamınıza domino etkisi yapabilecek küçük ama etkili öneriler bulacaksınız. Bunları uygula***** kabuğunuzdan kolayca çıkabilirsiniz.

1. Normalde okumadığınız ama ilginizi çeken bir dergi satın alın. Değişik fikirler edinebilirsiniz.


2. Saçınızı toplama şeklinizi değiştirin. Her zaman alttan atkuyruğu yaptığınız saçlarınızı biraz tepeden toplayın. Daha farklı bir görünüşe kavuşacağınızdan kendinizi enerjik ve rahat hissetmeye başlayacaksınız.


3. Ara sıra yatağınızın her zaman alışık olduğunuz tarafında değil, diğer tarafında yatın. Uyandığınız zaman farklı bir yerde uyandığınızı hissedebilirsiniz.


4. Bazı zamanlarda evden çalışmanız gerekiyorsa, laptop'unuzun yerini değiştirin. Eğer yatak odanızdaysa, salona taşıyın. Ortam değişikliği çalışma isteğinizi artıracaktır.


5. iPod yerine radyo dinleyin. Bu şekilde hem yeni parçalardan haberdar olacak hem de gündemdeki konuları takip edeceksiniz.


6. Sizinle tamamen farklı zevklere sahip bir akrabanızı ziyaret edin ya da uzun zamandır görüşmediğiniz çok da yakın olmadığınız bir arkadaşınızla buluşun. Birlikte her zaman tercih etmeyeceğiniz bir yere yemeğe de gidebilirsiniz.

7. Alışık olduğunuz yemekleri değişik şekillerde yiyin. Örneğin domates ve salatalık doğradığınız salatanıza rendelenmiş portakal kabukları da katın.


8. Bir dahaki sefere sevgilinizle veya arkadaşlarınızla yemeğe çıktığınızda, her biriniz yanındaki için yemek seçimi yapsın.


9. Gözleriniz kapalıyken veya elleriniz bağlıyken sevişin. Dokunma veya görme duyunuzu sınırlamanız diğer duyuların hissetme gücünü artıracaktır.


10. Hayvan baskılı, burnu açık dolgu topuklu ayakkabılar giyin. Giyim konusunda sabit bir çizginiz varsa bile bu ayakkabılar size cesur bir hava katabilir. Bunları ayrıca elbise ve diz altı çoraplarla birlikte veya kalem eteklerle giyebilirsiniz.


11. Spor salonunuzdaki bir eğitmenden size yardımcı olmasını isteyin. Onun verdiği önerilerle programınızı daha üst seviyeye nasıl taşıyacağınızı öğrenin.


12. Bir arkadaşınızın veya komşunuzun bebeğine zaman zaman bakıcılık yapmayı deneyin. Dünyayı küçük bir çocuğun gözlerinden görmek, olaylara bakış açınızı değiştirecektir.

13. Tarzınız olmayan bir konsere gidin. Duyduğunuz şeyden hoşlanmasanız bile, etrafınızdaki kalabalığın heyecanı sizi havaya sokacaktır.


14. Bir arkadaşınızla birlikte alışveriş yaparken, ondan sizin için bir elbise ya da ayakkabı seçmesini isteyin. Seçimi, size yakışacağını düşündüğü ama sizin hiç tarzınız olmayan bir model olmalı. Havanızın anında değiştiğini göreceksiniz.


15. Gün içinde sıklıkla sohbet ettiğiniz ama birlikte hiçbir şey yapmadığınız bir iş arkadaşınıza iş çıkışında bir şeyler içmeyi teklif edin. Ofis dışında bir yerlerde zaman geçirmeniz ilginç olacaktır. Ayrıca bu şekilde, onun arkadaş çevresinden birileriyle de tanışabilirsiniz.


16. İnternette veya DVD satan bir yerde, normalde göz atmadığınız bilimkurgu veya belgesel gibi bir bölümde dolaşın. İlginizi çeken bir DVD seçin ve onu kiralayın ya da satın alın.


17. Bir parfümeriye gidip parfüm eşantiyonları isteyin. Elinizdeki koku seçenekleriyle bir gün çiçek gibi kokup masum kız olun, bir gün misk kokusu ile çevrenizdekileri büyüleyin.


18. Ofiste eğlenceli bir projeyi üstlenin. Bu, şirketiniz hakkında Twitter'da bir şeyler yazmak veya çalışma arkadaşlarınızın kaynaşacağı bir parti organizasyonu yapmak olabilir.

19. Şimdiye kadar hiç girmediğiniz internet sitelerinde dolaşın. Yabancı yayınlara göz atın. İlginizi çekmeyen konuların ne kadar ilginç geldiğine şaşıracaksınız.


20. Eğer yalnız yaşıyorsanız, hafta sonu için yakın bir arkadaşınızla evlerinizi değiştirin. Farklı bir koltukta televizyon izlemek veya onun mahallesinde dolaşmak gibi sıradan şeyler bile sizi mutlu edecektir.


21. Yorgun olduğunuz bir gün erkek arkadaşınızdan bacaklarınız, kollarınız veya başınıza masaj yapmasını isteyin.

22. Markete gidip hiç tatmadığınız egzotik bir meyve satın alın. Onunla kocaman bir meyve salatası yapın.

23. Hiç gitmediğiniz bir yerde tek başınıza tatil yapın. Nerede olduğunuzu en yakınlarınız dışında kimseye haber vermeyin.

24. Sabah işe gitmek için her zamankinden yarım saat önce evden çıkın. Hava güzelse yürüyerek vakit geçirin ya da ofise arabayla yolu uzatarak gidin. Bu değişiklikle minik bir tatil yapıyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz.

25. Öğrenmenin yaşı yoktur; araba kullanmayı bilmiyorsanız ehliyet kursuna gidebilir, dalış kursuna yazılabilir ya da dans dersi alabilirsiniz.


26. Evinizdeki mobilyaların yerini dönem dönem değiştirin. Birkaç farklı aksesuarla ortamı renklendirin.


27. İsteksiz ve yorgun uyandığınız bir gün, zorla bile olsa işe topuklu ayakkabılarınızla gidin. Bu şekilde kendinizi daha güvenli hissedeceğinize eminiz.


28. İşten bir günlüğüne izin alarak avarelik yapın. Yürüyerek şehrin her zaman gitmediğiniz bölgelerine gidin.


29. Her zamankinden farklı renkte bir oje kullanın. Parlak kırmızı sizi daha enerjik hissettirecektir.


30. Hindistancevizi ya da mango gibi egzotik kokulara sahip bir duş jeli satın alın. Güne bu tip kokular içeren ürünler kullanarak başlamak, kendinizi yenilenmiş hissetmenizi sağlayabilir.


31. Tutkularınızı belirleyin: ‘Güçlü Hayat Bulun’ (Find Your Strongest Life) kitabının yazarı Marcus Buckingham'a kulak verin: "İki hafta boyunca, kendinizi çok enerjik hissettiren anları bir kenara not edin. İki haftanın sonunda yazdıklarınıza bakın ve programınızı bu şeyleri daha çok yapmaya yönelik olarak düzenleyin ve bunu ertelemeyin. Gerçekten sevdiğiniz deneyimlere açık olduğunuzda kendinizi daha özgür ve mutlu
hissedeceksiniz.

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Alt 26 Aralık 2009, 03:24   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yeni yıla güzel bir başlangıç için öneriler




yeni yil sadece tarih olarak degisen birsey. farkli olmak isteyenleri bazen anlamiyorum.. cunki her gun ki gibi bir gun.

ama oneriler herzaman icin guzel tsk : )

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 26 Aralık 2009, 17:03   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yeni yıla güzel bir başlangıç için öneriler




Değişiklik yapıyorsun sonra gene eski tas eski hamam oluyor pufff
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
(

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 26 Aralık 2009, 17:29   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yeni yıla güzel bir başlangıç için öneriler




aynen oyle, para tuzagi olmus hersey

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
baslangic, başlangıç, gÜzel, oneriler, yila, yıla, Öneriler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kalın ve güzel kaşlara sahip olmak için öneriler Desmont Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 20 Ocak 2015 23:05
Yeni Bir Başlangıç. Düş Kitap Tanıtımları 0 20 Ocak 2015 03:32
Keman çalmaya yeni başlayanlar için naçizane öneriler Zen Müzik Dünyası 0 28 Mayıs 2014 21:11
Borsadan Yeni Yıla ve Yeni Başkana Merhaba N999 Haber Arşivi 0 02 Ocak 2012 14:08