IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Genel Paylaşım (https://www.ircforumlari.net/genel-paylasim/)
-   -   Nasıl Bakarsan Öyle Görürsün (https://www.ircforumlari.net/genel-paylasim/366359-nasil-bakarsan-oyle-gorursun.html)

Lady 20 Kasım 2010 22:30

Nasıl Bakarsan Öyle Görürsün
 

Ankara'da[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ağır işçilerin işleri hakkında ne düşündüklerini incelemk üzere araştırmayı yürüten bir görevli bir inşaat alanına gönderilir.Görevli ilk işçiye yaklaşır ve sorar:

"Ne yapıyorsun?"

"Nesin sen[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]kör mü?"diye öfkeyle bağırır işçi.
"Bu parçalanması imkansız kayaları ilkel aletlerle kırıyor ve patronun emrettiği gibi bir araya yığıyorum.
Cehennem sıcağında kan ter içinde kalıyorum.Bu çok ağır bir iş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ölümden beter."
Görevli hızla oradan uzaklaşır ve çekinerek ikinci işçiye yaklaşır.Aynı soruyu sorar:

"Ne yapıyorsun?" İşci cevap verir:

"Kayaları mimari plana uygun şekilde yerleştirebilmek için[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]kullanılabilir şekle getirmeye çalışıyorum.bu ağır ve bazen monoton bir iş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ama karım ve çocuklarımiçin gerekli sonuçta bir işim var.Daha kötüde olabilirdi."

Biraz cesaretlenen görevli üçüncü işçiye doğru ilerler.

"Ya sen ne yapıyorsun?"diye sorar.

"Görmüyor musun"der işçi kollarını gökyüzüne kaldırarak."Bir katedral yapıyorum."



Bu hikayenin enteresan tarafı her üç işçinin de aynı işi yapıyor olmaları.Görmeyi seçtiğiniz yol sizin tutumunuza bağlıdır.Bu gün hava biraz bulutlu mu yoksa biraz güneşli mi?Güllerin dikeni mi vardır[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]dikenli dalların gülleri mi?Bardağın yarısı boş mudur[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yoksa dolu mu?Yoksa bardak olması gerekenin iki katı büyüklükte midir?


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk