IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Genel Paylaşım (https://www.ircforumlari.net/genel-paylasim/)
-   -   Google'ın kurucusu Larry Page: Türk kullanıcılar bunların hesabını verecek! (https://www.ircforumlari.net/genel-paylasim/431645-googlein-kurucusu-larry-page-turk-kullanicilar-bunlarin-hesabini-verecek.html)

Luis 02 Aralık 2011 01:11

Google'ın kurucusu Larry Page: Türk kullanıcılar bunların hesabını verecek!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Internet’in en büyük arama motoru Google’ın kurucusu ve Google Inc’in Yönetim Kurulu Başkanı Larry Page yaptığı açıklama ile Türk Internet Kullanıcılarının gözünü korkuttu.

NEDEN BÖYLE YAPIYORLAR ANLAMIYORUM ?
Yaptıkları detaylı analiz çalışmalarının sonucuna göre, Türk kullanıcılarının Google’ı araştırma yapmak ya da bir bilgiye ulaşmak yerine diğer sitelere bir geçiş aracı olarak kullandıklarını tespit ettiklerini belirten Larry Page “Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum, Facebook’a girmek için Google’a Facebook yazmak, Twitter’a girmek için Google’a Twitter yazmak aklı başında bir insanın yapacağı iş değil. Böyle yaparak neyi amaçlıyorlar ? Derin ve detaylı analizler yapmasak Türkiye’de insanların Google’ı çok sık kullandılarına inanmaya devam edecektik” dedi.

BİZİ ZARARA SOKTULAR
İlk başlarda sadece Türkiye’den Google’a giriş sayılarını baz aldıklarını ve bu sayılara göre kullanım oranının mükemmel olduğunu düşündüklerini belirten Page, “Oysa yıllardır raporları yanlış yorumluyormuşuz, tüm istatistiklerimizi altüst ettiler, bunun hesabını kim verecek şimdi ?”

HAKKIMIZI MAHKEMEDE ARAYACAĞIZ
Kullanıcıların Facebook’a girmek için Google’ı açıp, Facebook yazdıktan sonra ilk siteye tıklamalarını bile belki bir nebze anlayışla karşılayabildiklerini, ancak bir Türk kullanıcının Google’a girmek için Google’ı açıp Google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten Page, “O kullanıcının IP adresini tespit edip, mahkemede hesaplaşmasını biz çok iyi biliriz, diğer kullanıcılar da ayağını denk alsın” dedi.

Basın toplantısı sonucunda öfkeden ellerinin titrediği gözlenen Larry Page’in , Google arama motoruna “Google bana karı bul” yazan Türk kullanıcılar hakkında ne tür bir önlem alacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor.

X 02 Aralık 2011 09:32

Cevap: Google'ın kurucusu Larry Page: Türk kullanıcılar bunların hesabını verecek!
 
Sabah sabah iyi geldi :)))

fLayer 02 Aralık 2011 11:04

Cevap: Google'ın kurucusu Larry Page: Türk kullanıcılar bunların hesabını verecek!
 
“Google bana karı bul” allahım sana geliyorumm

blazeofglory 02 Aralık 2011 11:14

Cevap: Google'ın kurucusu Larry Page: Türk kullanıcılar bunların hesabını verecek!
 
google'ı açıp google'ı arayan adam,candır! :)

System 02 Aralık 2011 11:37

Cevap: Google'ın kurucusu Larry Page: Türk kullanıcılar bunların hesabını verecek!
 
ahahah Eli ayağı titremiş.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Arama motoru kendi çıkarıyor biz ne yapalım :D:D:D


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:06.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk