IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 05 Aralık 2007, 18:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Göz Şekliniz karakterinizi ele veriyor




Çin yüz okuma sanatında gözler ruhun penceresi olarak biliniyor ve her gözün kendine has özellikleri var. 35 ve 40'lı yaşlarda gözlerin şekli ve duruşu kişilerin serveti olarak görülüyor. Gözlerinizin şekilleri çocuklarınızla gelecekte nasıl kişilikte olacağını ve onlarla nasıl ilişki kuracağınızı önceden bildiriyor.

Anka Kuşu Gözleri

Gözlerin köşeleri dışarı doğru uzanıyorsa, bu kişiler mağrur ve cömert kişilerdir. Buna rağmen inatçıdırlar. Erkeklerde anka gözü gözleri yönetici ve sorumluluk alabileceklerini ve iyi bir iş yaşamına sahip olabileceklerini gösterir. Ek olarak iyi bir görünüme sahip oldukları için iyi bir evlilik yaparlar ve çocukları babalarıyla gurur duyacaktır. 35 ve 40'lı yaşlarda anka kuşu gözlü insanlar yükselecek ya da iyi bir şansa sahip olacaklardır.

Büyük Parlak Gözler

Tüm büyük ve parlak gözler aynı değildir. Eğer kaşlar kalın, yüz hatlarını ortaya çıkaran ve belirginse, bu kişi oldukça agresif, güçlü ve 35 ila 40'lı yaşlarda terfi edebilecek karakterdedir. Buna rağmen büyük ve parlak gözler çok narin bir yüzdeyse, o zaman bu kişi açık fikirli, dürüst ve başlarına yardım etmeyi seven biridir.

Çökük Gözler

Kişinin gözleri çökük gözüküyorsa, düşüncelerini kendine saklayan, içine kapanık biridir. Bazı şeyler kendisine dezavantaj olarak dönse bile, başkalarına yardım etmekten mutlu olurlar. Detaylara üzülmezler. Ancak bu tür kişilerin düşüncelerini kendilerine saklamaları sebebiyle ne zaman yardıma ihtiyacı oldukları diğerleri tarafından bilinmez. Etrafındakiler bu kişilerin her zaman mutlu olduklarını düşünürler. Bu yüzden bu kişi herşey hakkında hatta üzülmek istemediği konularda bile endişelenir. Bunun yanı sıra bu tür kişiler bir çalışma ekibine alınabilecek kişilerdir. Sıklıkla başkası onun çalışmalarıyla başarı elde eder, bu onların profesyonel yaşamlarında sık sık başa dönmelerine neden olur.

Göz Bebeği İri Gözler

Erik gözlü olarak da adlandırılabilen gözlere sahip kişiler çocuklarıyla oldukça iyi anlaşırlar. Kızlardan daha çok erkek çocuklarla daha iyi anlaşmaya eğilimlidirler. Ek olarak 35 ile 40'lı yaşlarda ileriye dönük sıçramalar yapabilirler.

Kaşları Yukarı Kalkık Gözler

Bir kişinin gözleri ile kaşları arasında boşluk çoksa, yaşamda iyi bir yaşam süreceklerine ve bu mirastan yararlanacaklarına işarettir. Ayrıca, iş yaşamlarında ve maddi konularda çok şanslı olacaklarına işarettir.

Kırmızı Gözler

Bu en açık görülen göz şeklidir. Göz damarları gözün beyaz bölümünü kaplar ve kırmızı görünmesine neden olur. Bu tür kişiler kötü mizaca sahiptir. Çin'deki tıbbi terminolojide, göğsünde çok fazla ateş olduğu ve bu ateşi söndürmek için bol su ile çay içmeleri gerektiği söylenir. 30 ile 40'lı yaşlarda emniyet ya da hukukla ilgili çatışmalardan uzak durmaları gerekir.

Küçük Gözler

Küçük gözler düşünce doludur ve detaycıdır. Olaylara sakin ve analitik bakmaya özen gösterirler. Düşüncelerini çabuk paylaştıkları için ya da aceleci oldukları için iyi arkadaş veya eşler olabilirler.

Uykulu Gözler

Uykulu gözlere sahip olanlar uyanık olsalar bile uykulu gibi gözükürler. Sadece gözleri küçük değildir ancak göz kağakları uykulu bakış hissi verecek kadar birbirine yakındır. Bu tür kişiler detaylar konusunda uzmandır, hesap yapma ve parasal konularda uzmandır. Her zaman biriktireceklerdir. Bu sebeple kendi çocuklarıyla bile ilişkileri çok fazla olmayacaktır.

Çekik Gözler

Bu tür kişiler çocukları için sürekli üzülecek ve kaygılanacaklar. Bu tür gözler 'ağlayan köstebek' olarak bilinir, başkalarına göre daha duygusal ve sempatiktirler.
.Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ele, goz, göz, karakterinizi, sekliniz, veriyor, Şekliniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Soyunma şekliniz kişiliğinizi ele veriyor Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 30 Ocak 2015 23:49
Dondurma seçiminiz karakterinizi ele veriyor Zen Sağlık Köşesi 0 09 Haziran 2013 15:24
Karalamalar karakterinizi ele veriyor! Ay IF Ekstra 1 01 Ekim 2011 14:38
Soyunma tarzınız karakterinizi ele veriyor lolaBunny IF Ekstra 8 24 Ağustos 2010 17:44
Soyunma şekliniz kişiliğinizi ele veriyor Süslü Genel Paylaşım 2 21 Şubat 2009 21:25