IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Genel Paylaşım (https://www.ircforumlari.net/genel-paylasim/)
-   -   İçinde aşk olmayan gerçek bir aşk hikayesi (https://www.ircforumlari.net/genel-paylasim/501002-icinde-ask-olmayan-gercek-bir-ask-hikayesi.html)

esekherif 18 Ağustos 2012 03:23

İçinde aşk olmayan gerçek bir aşk hikayesi
 
Bir tüccar,Bağdat'a gidiyordu.Giderken,dükkanındaki papağanına sordu ki,"Bağdat'tan istediğin var mı?" diye .O da,"-Fulanca adamın dükkanında bir papağan vardır ona git ve benim şu kafesteki halimi anlat.Başka isteğim de yoktur." dedi.

Adam,Bağdat'ta işlerini gördü ve papağanının isteğini de yerine getirdi.Gitti,tarifi yapılan dükkanı buldu ve oradaki papağana,kendi papağanının hem selamını söyledi ve hem de durumunu anlattı. "-Senden de cevap bekliyor" dedi.

Papağan,"Senden de cevap bekliyor" sözünü duyar duymaz,düşüp öldü.

Memleketine dönen adam,herkesin emanetlerini yerine teslim etti ve gelip dükkanını açtı...Papağanına ne diyeceğini bilmiyordu...Nihayet,olanı biteni olduğu gibi anlattı.Papağan,sahibini dinledi...Dinledi ve o da hemen canını teslim edip,o da oracıkta öldü.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:14.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk