IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Genel Paylaşım (https://www.ircforumlari.net/genel-paylasim/)
-   -   İleride Moda Olabilecek Tuhaf Eşyalar (https://www.ircforumlari.net/genel-paylasim/785074-ileride-moda-olabilecek-tuhaf-esyalar.html)

Sır 02 Şubat 2018 23:50

İleride Moda Olabilecek Tuhaf Eşyalar
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


İlerleyen zamanlarda moda olma ihtimali olan çılgın eşyaları sizler için bir araya getirdik.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İşte moda olma ihtimali olan çılgın eşyalar...


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herkesin kendi modası vardır; ancak farklı olmak için ister istemez moda akımlarını destekleriz. Soyut bir kavram olan moda, tüketim odaklı bir akımdır.


Moda, aslında hayatın ta kendisidir. Evinizdeki halılardan gözlüklerinize kadar, elektronik cihazlardan gittiğiniz sinemaya kadar her şey mevcut veya geçmiş bir modanın tezahürüdür. Genel olarak bir “tüketim anlayışı” olarak tanımlanabilir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yani neyi, nasıl tüketmek gerektiğini açıklayan “görünmez” kurallardır. Aslında çok da önemsenmemesi gereken moda, herkes için özgündür. Yani herkesin tarzı, kendi modasıdır!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Isınmak, korunmak, beslenmek ve uyumak için modaya ihtiyaç duymayız; ancak farklı olmak adına her türlü modaya uyarız!


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ünlü şair ve roman yazarı Ahmet Hamdi Tanpınar, modayı çok güzel özetlemiş; "Moda sandığımız birçok şeylerin hayatın kendi bünyesinden geldiği anlaşılır."


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Moda, bir toplumda bazı zaman dilimlerinde ortaya çıkan giyim tarzlarını da ifade edebilir; genel davranışlar, sanat, mimari, edebiyat ve yemek gibi birçok konuyu da içine alabilir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir süre etkin olan toplumsal bir beğeni de genel olarak “moda” olarak tanımlanır. Moda sadece kıyafet değildir. Makyajın da modası vardır, çantaların da…

AngeLus 03 Şubat 2018 10:20

Cevap: İleride Moda Olabilecek Tuhaf Eşyalar
 
Lütfen moda olmasın bunlar.:x15:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net