IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Genel Paylaşım (https://www.ircforumlari.net/genel-paylasim/)
-   -   Puroyu Sigaradan Ayıran İnce Farklar (https://www.ircforumlari.net/genel-paylasim/820970-puroyu-sigaradan-ayiran-ince-farklar.html)

vioLeta 16 Mayıs 2019 17:25

Puroyu Sigaradan Ayıran İnce Farklar
 
Puroyu Sigaradan Ayıran İnce Farklar


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Puro nasıl içilir, içerken nelere dikkat edilir, puronun sigaradan ayrıldığı noktalar nelerdir gibi soruları cevaplayan bilgilerle puronun inceliklerine bakalım.


- puronun filtresi yoktur, içe çekilmez. purodaki ana mantık, dumanı çektikten sonra aromayı almak için ağızda 1-2 tur döndürüp salmaktır.

- puro sigara içer gibi peş peşe çekilmez, dakikada 1-2 duman çekilmesi makbuldur aksi takdirde tütün çok ısınacağından yanık tadı gelir.

- puro tercihen kibrit veya puro çakmağıyla yakılmalıdır, normal çakmaklarla yakıldığında puroya çakmağın içindeki gazın tadı karışacağından aromasını bozabilir.

- puronun külü sigara gibi vurularak atılmaz, külü normalden daha uzun bir hal aldığında küllüğün kenarına hafifçe dokundurarak kendiliğinden düşmesi beklenilir.

- puro sigara gibi küllüğe basarak söndürülmez, bunu yaparsanız ortalık leş gibi kokar.

- puroyu kendi haline bıraktığınız zaman duman yapmaz ve 5-10 dakika içinde söner. ha tabii tüm bunlar hakikaten puro için geçerlidir, ortamda artistlik yapıcam diye tekelden aldığınız tane 4 lira purolar için değil.

- adam akıllı puro humidor dediğimiz, nemlendirici kutularda saklanılır, kurumuş puro samandan farklı değildir çünkü.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


- adam akıllı puro içmek isteyenler avm'lerdeki tobacco shop'lardan ve gerçekten çalışan humidor'da saklanan gerçek purolardan alıp deneyebilirler.

- romeo y julieta, montecristo gibi purolar başlangıç için güzeldir, özellikle romeo'nun no 1'i. ha tabii bunların teki 20-25 liradan başlıyor o da ayrı bir mevzu ve alırsanız kesmek için bir de makasa ihtiyacınız olacak ama sakın ola gidip de normal makasla falan kesmeyin. alırken rica edin mağazada kessinler.

- puro güzel hobi ama biraz tuzlu hobi, saklama kaplarından çakmaklarına, küllüklerinden çeşit çeşit makaslarına kadar envai çeşit ürün yelpazesine sahiptir.

Alıntı.

L_ 16 Mayıs 2019 17:54

Cevap: Puroyu Sigaradan Ayıran İnce Farklar
 
Backwoods içerim ıslak puro :$ bunlar iyi değil :$


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:04.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net