IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   GNU, Linux ve UNIX (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/)
-   -   SourceForge Kodlarını Açtı (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/386211-sourceforge-kodlarini-acti.html)

Ocean 18 Mart 2011 21:12

SourceForge Kodlarını Açtı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Popüler proje barındırma sitesi SourceForge, gücünün arkasındaki Allura yazılımını, Apache 2.0 lisansıyla lisanslayarak tüm dünyaya açtı.

Allura Projesi'nin geliştirilmesine 2009 yılında başlandı ve geliştirme süresince “New Forge” ya da “Forge 2.0” olarak adlandırılan yazılım, SourceForge sunucuları üzerinde çalışıyor.

Allura Python temelli, NoSQL veritabanı olarak MongoDB kullanan bir uygulama. Kullanıcıların projelerini yönetebilmesi için depoları, wikileri, takip sistemlerini ve forumları sunuyor. Geliştiriciler uygulamalarının birim testleri için ortam sağlayan nose programını kullanıyor.

Allura aslında birçok yolla geliştirilebilir. En çok kullanılan yöntem, allura.Aplication adında bir aracın kullanılması. Bu araç tema, yetkilendirme ve diğer bileşenlerin eklenebilmesini sağlıyor. Allura aslında Şubat ayında duyurulmuştu. Ama resmi duyurusu bu ay içerisinde gerçekleştirildi. Geliştiriciler, geçtiğimiz hafta Atlanta'da gerçekleştirilen Python Topluluk Konferansı'nda (PyCon 2011) proje için yeni bir topluluğun temellerini atmayı umuyorlar.



Kaynak: The H Online


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net