IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   GNU, Linux ve UNIX (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/)
-   -   KDE'den tablet çalışma alanı (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/389983-kdeden-tablet-calisma-alani.html)

Ocean 13 Nisan 2011 22:08

KDE'den tablet çalışma alanı
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Plasma, KDE uygulamalarının üzerinde çalıştığı bir masaüstü kabuğu diye özetlenebilir. Son günlerde HP'nin WebOS projesiyle gündemdeki önemi artan masaüstü kabuğu kavramının detaylarını e-dergi Mayıs sayısında bulabileceğinizi hatırlatalım. KDE'nin Plasma Active adıyla yürüttüğü projenin detayları da geliştiricilerin günlüklerinde şekillenmeye başladı.
Aaron Seigo'nun [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Plasma Active, kısaca KDE'nin dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar dışındaki cihazlar için rekabetçi bir kullanıcı arayüzü yaratmayı hedefliyor." diye başlattığı tartışma diğer geliştiricilerin de katılımı ve her yazıya eklenen onlarca yorumla devam ediyor.
Vizzion'daki tartışmanın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] özgür yazılım katkı modelinin yazılım dışındaki en büyük örneğini takip etmek de mümkün oluyor. Yorum yazan bir kullanıcı, haberleri doğru yorumlamaktaki gayretini, Wikipedia'nın İngilizce ve Almanca dillerdeki kopyalarına bu konuda içerik yazacağı için önemsediğini, kullanıcıları bu kaynaklarda doğru yönlendirmek istediğini belirtiyor.


ozgurlukicin


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net