IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   GNU, Linux ve UNIX (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/)
-   -   Pardus Stajyerleri 9 Mayıs'ta! (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/392469-pardus-stajyerleri-9-mayista.html)

Ocean 04 Mayıs 2011 09:33

Pardus Stajyerleri 9 Mayıs'ta!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

2011 yaz stajlarını Pardus projesinde yapmak isteyenler arasından kabul edilenlerin listesi 09 Mayıs'ta duyuruluyor.

Listenin bugün açıklanması beklenirken, sağlık sorunları nedeniyle son değerlendirme bir hafta ertelenmek zorunda kalındı.

Staj koordinatörü Renan Çakırerk, geçtiğimiz günlerde geçirdiği bir ameliyat nedeniyle bir süre istirahat etmek üzere bilgisayar başından uzaklaştırıldı.

Geliştirici ekip, aylardır bu programın ayrıntılarıyla uğraşan Çakırerk olmadan son değerlendirmeyi yapmak istemediği için heyecanla bu haberi bekleyen tüm adaylardan özür diliyor.

Pardus'ta stajyerler, yaptıkları başvurular doğrultusunda geliştirici ekip tarafından teknik değerlendirme ile seçiliyor. Tüm adayların özgür yazılımla ilişkileri, programcılık yetenekleri, öğrenme istekleri, stajdan nasıl yararlanabileceklerine dair yazdıkları en ince ayrıntısına kadar titizlikle değerlendirildiği için uzun ama verimli bir süreç olarak tasarlanan staj programına kabul edilenlerden bir çoğu okullarını bitirdiklerinde Tübitak bünyesinde Pardus ailesine katıldılar.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:12.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net