IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   GNU, Linux ve UNIX (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/)
-   -   Trisquel GNU/Linux 5.0 duyuruldu. (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/412997-trisquel-gnu-linux-50-duyuruldu.html)

Ocean 19 Eylül 2011 23:12

Trisquel GNU/Linux 5.0 duyuruldu.
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Ruben Rodiguez Trisquel Linux 5.0′ı duyurdu.


Ubuntu tabanlı bir dağıtım olan Trisquelin Bu sürümdeki yeni kod adı STS, “Dagda” standart GNIME ve LXDE alternatifleri ile kullanıma hazır. update-manager uygulamasını kullanarakta, sürüm güncellemesi gerçekleştirilebilir. Güncellenen bazı paketler ve uygulamalar ise, Linux-Libre Kernel 2.6.38, GNOME 2.6.32, LibreOffice 3.3.3, Abrowser (Mozilla tabanlı bir web browser) 6.0.2.
Dağıtımı indirmek için ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (676MB, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]), [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (696MB, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]), [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (453MB, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]), [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (465MB, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]).


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:02.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net