IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   GNU, Linux ve UNIX (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/)
-   -   Fedora 16 duyuruldu. (https://www.ircforumlari.net/gnu-linux-ve-unix/425647-fedora-16-duyuruldu.html)

Ocean 11 Kasım 2011 05:47

Fedora 16 duyuruldu.
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


RedHat tarafından desteklenen popüler bir dağıtım olan Fedora 16 duyuruldu. “Verne” kod adını taşıyan Fedora Project, Fedora 16 her zaman olduğu gibi ücretsiz açık kaynak kodlu yazılım geliştirmek ve bütünleştirmek için daimi devam ediyor.
Fedora 16 ile gelen başlıca özellikler şu şekilde ;


Aeolus de dahil olmak üzere geliştirilmiş cloud desteği, Condor Cloud, HekaFS, Openstack ve pacemaker-cloud, KDE Plasma workspace 4.7 ve GNOME 3.2 GRUB 2 ve çekirdek sistem geliştirmeleri ve HAL kaldırılması, güncelleştirilmiş bir libvirtd, trusted boot, konuk denetimi (guest inspection), sanal kilit yöneticisi (virtual lock manager) ve Xen için pvops tabanlı çekirdek sanallaştırma desteği.


sürüm duyurusunu okumak için ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
sürüm notlarını okumak için ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
dağıtımı indirmek için ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]): [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (605MB, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]), [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (697MB, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]), [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (604MB, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]), [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (696MB, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]).


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:49.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net